Vegagatan 17, 2tr

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
3 250 000 kr
  • 2 Rum
  • 52 kvm

Mysig hörn-2:a på attraktiv adress i Centrala Sundbyberg!

Varmt välkommen till denna magiska lägenhet med välbevarad charm och underbara originaldetaljer. Den ljusa och inbjudande hallen leder dig till ett drömboende med vackra golv, fina ytskikt och fantastisk takhöjd på över 2,7m! Här erbjuds det absolut bästa!

Med ett av Sundbybergs mest populära adresser, med endast promenadavstånd till kommunikation finner ni denna rymliga och trivsamma hörn-2:a. Bostaden ligger i lugnt och skyddat läge samtidigt som man inte missar stadspulsen på Fredsgatan!

Lägenheten karaktäriseras av en genomgående välgjord renovering med mycket smakfulla och påkostade materialval. Här kan ni njuta av ett stilmedvetet kök med toppmodern utrustning och en generös matplats med ett härligt ljusinsläpp! Vidare erbjuds ett stilfullt badrum som är stambytt och har golvvärme. Sovrummet är luftigt och lugnt med plats för stor dubbelsäng, sittplats och förvaringsmöbler. Charmigt vardagsrum i optimalt hörnläge med fantastiskt ljusinsläpp från två väderstreck!

Här bor ni med bästa läge i centrala Sundbyberg med närhet till butiker, restauranger och utmärkta kommunikationer med pendeltåg och T-bana som tar dig in till city på knappa 8 min respektive 12 min. I närheten passerar flera busslinjer, bl.a. buss 515 som tar dig till Odenplan på ca 15 minuter samt tvärbanan som knyter ihop Alvik med Sundbyberg och vidare till Solna. Det är en kort promenad till ett Lötsjön-Golfängarnas naturreservat med de fina sjöarna Lötsjön och Råsundasjön, träningsstråk och utegym.

Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

52 kvm

Avgift:

2 955 kr

Slutbud:

3 250 000 kr (62 500 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter