Högbergsgatan 60, 2 tr

Södermalm / Stockholm kommun
8 100 000 kr
  • 3 Rum
  • 88 kvm

Välplanerad och mycket fin trea med balkong i populära kvarter nära Mariatorget!

Välkommen till denna trevliga trea med sekelskiftescharm och balkong belägen i populära kvarter. Här bor du i de mysiga kulturkvarteren runt Mariatorget med närheten till allt du kan tänkas behöva. Här råder en charmfull atmosfär med snubblande nära till både tunnelbana och pendeltåg.

Lägenheten är väldisponerad med ett stilfullt kök med matplats, trevligt vardagsrum med stort ljusinsläpp från tre fönsterpartier, två lättmöblerade sovrum, rymlig hall med charmig serveringsgång, ett helkaklat badrum samt en möblerbar balkong mot lugn innergård. Tidstypiska attribut såsom vackra trägolv, höga fönster med djupa fönsternischer, speglade dörrar och generös takhöjd bidrar till lägenhetens charmiga karaktär. Sammanfattningsvis är detta en mycket charmig lägenhet som tar tillvara på alla sina kvadratmeter och passar utmärkt för paret eller familjen. Välskött och omtyckt förening som dessutom äger sin mark!

Bra läge med endast ett par minuter till mataffärer, mysiga bagerier, trendiga restauranger och butiker. Från lägenheten ligger i direkt anslutning till Swedenborgsgatan som sommartid är gågata med sitt breda utbud av mysiga caféer, restauranger och uteserveringar. För ett ännu rikligare utbud av restauranger och nöjen promenerar du några få minuter upp längs med Högbergsgatan till Götgatsbacken och Medborgarplatsen. Goda kommunikationer med både tunnelbana via Mariatorget, Slussen och Medborgarplatsen, flertalet bussar samt Södra Station med pendel på gångavstånd. Valmöjligheterna är många och trivseln är lätt att finna.

Varmt välkommen på visning!

Sanna Treijs - Mäklare Södermalm / Maria / Högalid / Gamla stan

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

88 kvm

Avgift:

3 083 kr

Slutbud:

8 100 000 kr (92 045 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter