Östermalmsgatan 35, 4tr

Östermalm / Stockholm kommun
4 650 000 kr
  • 2 rum
  • 42 kvm

Optimal tvåa med fantastisk takhöjd på attraktiv Östermalmsadress!

LÅG AVGIFT | HÖGT UPP I HUSET | EKONOMISKT STABIL FÖRENING | HISS OCH GARAGE FINNS | CENTRALT LÄGE | MAGISK TAKHÖJD OM CA 3,20 METER

Vill du bo med gångavstånd till både pulserande Stureplan och grönskande Humlegården, med närhet till allt och lite till? Då är detta lägenheten för dig! I en vacker fastighet anno 1886 finner vi denna optimalt planerade tvåa om 42 m² med en otrolig takhöjd om ca 3,20 meter, vacker stuckatur, fantastiskt ljusinsläpp från stora fönster samt genomgående vackert trägolv. Detta är helt klart ett hem för den kräsne som mår som bäst på Östermalm! Bostadsrättsföreningen Tallkotten 4 har en otroligt god ekonomi med en skuld per kvadrat på 1 878 kr. I månadsavgiften om endast 773 kr ingår värme, vatten, bredband samt Ownits basutbud för kabel-tv. Hiss finns i huset och till lägenheten disponeras två förråd.

När du kliver in i hallen möts du av en fantastisk takhöjd, ljusa väggar och ett vackert trägolv. Direkt till höger finns det en platsbyggd hatthylla i original för avhängning. Vidare in till vänster har vi lägenhetens charmiga kök med fönster in mot gården. Här finns förvaring bakom vita skåpluckor och maskinell utrustning i form av gasspis, ugn samt kyl och frys. I köket finns det även goda möjligheter att inreda med ett matbord för 4–5 personer. Vardagsrum och sovrum ligger i riktning mot Östermalmsgatan och får ett otroligt vackert ljusinsläpp tack vare två stora fönster. Vardagsrummet kan verkligen beskrivas som lägenhetens hjärta, med dess vackra detaljer och varma färger! Här ryms både soffgrupp och en större matplats. Sovrummet kan inredas med en större säng och annat valfritt möblemang. Förvaringsmöjligheter erbjuds i form av två klädkammare, en i vardagsrummet och en i sovrummet. I anslutning till hallen finns lägenhetens badrum med badkar, WC, tvättställ och förvaring i spegelskåp.

Bostadsrättsföreningen Tallkotten 4 förvärvade fastigheten år 1982 och är en äkta förening som äger marken. Föreningen upplåter 17 lägenheter med bostadsrätt samt 2 lokaler med hyresrätt. Det finns 8 garageplatser med separat kö och med P-regler, vilka är antagna av stämman. Pris 7 500/kvartal. År 1987 genomfördes stambyte av fastighetens samtliga stammar.

På några minuters promenad är du i Stockholms gröna oas - Humlegården - där du kan ta ett glas vin på uteserveringen Humlan eller bara slå dig ned i gräset med en picknickfilt. För den som gillar fart och fläkt ligger pulserande Stureplan precis i närheten med Sturegallerian, caféer, restauranger, stort shoppingutbud och nattklubbar. För mysiga promenader och joggingturer finns Lill-Jansskogen och Gärdets grönområden med anslutning till Djurgården. Vill du åka ut i Skärgården eller strosa längs vattnet ut till Djurgården så ligger Strandvägen på promenadavstånd och all stadens bästa shopping, kulturella nöjen och kulinariska upplevelser finns i din närhet. På Östermalmstorg har du Åhléns, vinbaren Prime och Saluhallen fylld med delikatesser. Det är gångavstånd till tunnelbanestationerna Tekniska högskolan och Stadion samt till Östra station där du finner flertal busslinjer. För studenten ligger KTH på gångavstånd, Stockholms Universitet två tunnelbanestationer ifrån med röda linjen samt bussar precis i närheten som tar er till Handelshögskolan.

Varmt välkommen på visning!

Amélie Johansson - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

Storlek:

2 rum

Boarea:

42 kvm

Avgift:

773 kr

Slutbud:

4 650 000 kr (110 714 kr/kvm)

Kontakt

Bilder

Planritning

HitCounter