Dalarövägen 8

Haninge Handen / Haninge kommun
2 200 000 kr
  • 4 Rum
  • 103 kvm

Välplanerad lägenhet med stor uteplats, el, bredband och kabel-tv ingår i avgift! Hiss finns

Välkomna till en av Handens finaste lägenheter med fyra välplanerade rum och stor uteplats. Här bor ni i en stabil förening med ca 300 meter till Haninge Centrum och dess serviceutbud. Bostaden genomsyras av dess rejäla fönsterpartier och generösa ytor som skapar ett härligt ljus samt ger en känsla av rymd.

Genom hallen når ni en större klädkammare där det smidigt och enkelt kan förvaras kläder, ytterskor och annat i ett och samma utrymme. Vidare finns det också i hallen en gästtoalett med WC och handfat samt ett badrum som är utrustat med både tvättmaskin, torktumlare, dusch och toalett.

Bostaden bjuder på tre rejäla sovrum med gott om plats för både säng, nattduksbord, garderober och skrivbord. Vardagsrummet är även det generöst tilltaget i storlek och ligger i anslutning till köket samt dess matplats. Förrådet/walk in closet är väl tilltagen och rymmer allt man samlat på sig.

Renoverat och stilrent kök med vita skåpluckor och svart kakel ovan diskbänken. Utrustat med fullstor kyl & frys, diskmaskin, spis, ugn och fläkt. Matplatsen har plats för flertalet matgäster och utgång till den stora uteplatsen.

På Dalarövägen bor ni i ett populärt område med centralt men lugnt läge. Kommunikationerna är goda med gångavstånd till pendeltåg och bussar som tar er vidare mot Stockholm City på drygt 25 min. Vill man komma ut i naturen ligger såväl friluftsområdet Rudan, som nationalparken Tyresta By bara några minuters bilväg bort. Här finner ni all tänkbar service i din direkta närhet så som butiker, mataffärer, restauranger, apotek och närsjukhus. I området finns flera skolor och dagis.

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

103 kvm

Avgift:

7 583 kr

Slutbud:

2 200 000 kr (21 359 kr/kvm)

Kontakt

Bilder

Planritning

HitCounter