Grindtorpsvägen 43, 1 tr

Täby Grindtorp / Täby kommun
3 000 000 kr
  • 4 Rum
  • 96 kvm

Genomgående 4:a i populära Grindtorp - Dubbla dubbelbalkonger - Avgift där mycket ingår - Hiss!

Perfekt planerad 4:a med hiss i populära Grindtorp med dubbla dubbelbalkonger! Renoveringsbehov!

Välkommen till denna trivsamma fyra med ett fantastiskt läge i populära Grindtorp med närhet till Täby C och bra kommunikationer. Väldisponerad lägenhet med två generösa dubbelbalkonger som nås via fyra balkongdörrar. Bostaden har ett renoverat badrum med helkaklade väggar och klinkergolv med underliggande golvvärme. I anslutning till hallen finns också en gäst-wc. Rymligt kök med gott om arbetsyta och plats för matbord. Lägenheten präglas av ett fantastiskt ljusinsläpp tack vare stora härliga fönsterpartier och två balkongdörrar. Tre bra sovrum. Genomgående goda förvaringsmöjligheter finns i lägenheter i form av flera garderober. Lägenheten har genomgått stambyte och fönsterbyte.

Nuvarande ägare disponerar även ett förråd även en tvättstuga finns tillgänglig i porten.

På föreningens innergård finns många möjligheter till vila, umgänge, lek, sport och grillning. Här finns fotbolls- och basketbollplan samt boulebana. Inom BRF Jupiters fritidsverksamhet finns också en bouleförening. Här finns också gym och bastu. Stabil och populär förening. I månadsavgiften inkluderas värme, V/A, kabel-TV, bredband och bostadsrättstilläggsförsäkring.

Grindtorp ett mycket populärt område som attraherar såväl gammal som ung. Centralt läge nära Täby Centrum med dess rika utbud av butiker, restauranger och service. Närhet till kommunikationer, både bussar och Roslagsbanan som tar dig till Stockholm på endast 20 minuter. Bussen går till Danderyd och Mörby där tunnelbana finns och Roslagsbanan tar dig till Tekniska Högskolan i Stockholm. Här bor du med närhet till E18! Dessutom kort avstånd till badplatser och grönområden.

Varmt välkomna på visning!

Michaela Holmström - Mäklare Täby

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

96 kvm

Avgift:

5 331 kr

Slutbud:

3 000 000 kr (31 250 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Michaela Holmström

Michaela Holmström

0739-62 61 13


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

HitCounter