Vintergatan 3B

Vintergatan 3B

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
3 495 000 kr
  • 2 rum
  • 54 kvm
Anmäl intresse

Exklusiv och toppmodern tvåa med stor balkong!

Exklusiv och unik tvåa med stor balkong! Välkommen till denna tvåa belägen i hjärtat av Sundbyberg! Projektet "Vintergatan" byggt av Tobin Properties har man satsat på fina detaljer och exklusiva materialval tillsammans med en naturlig och fin bas. Lägenheten har ljusa väggar, stora fönsterpartier i gavelläge och vitpigmenterade plankgolv. Köket är modernt med bänkskiva och stänkskiva i finslipad grå terrazzosten vilket ger en känsla av lyx och exklusivitet. Badrummet känns precis som köket lyxigt och bekvämt med tvätt och torktumlare under praktisk avlastningsbänk med tillhörande hyllor. Goda förvaringsmöjligheter erbjuds i flertalet garderober i hall och sovrum. Från både vardagsrummet och sovrummet nås en generös balkong med gott om plats för utemöbler och grill!

Föreningen har en innergård som nås från respektive trapphus, en takterrass med växthus och utekök med matplats både ute och inne som kan nyttjas av föreningens medlemmar under hela året. Ateljén är ett kombinerat hobbyrum och festlokal med ett generöst arbetskök som kan utnyttjas för stora middagssällskap. Föreningen har även en övernattningslägenhet som går att hyra. I källarplan finns cykelförråd, barnvagnsrum, tvättstuga, källarförråd samt garage, allt mycket lättillgängligt med hiss direkt från ditt våningsplan. I grannföreningen "Arkaden" finns det nyöppnade populära caféet Volta för den som önskar köpa hem frukost på söndagarna, det är det bara att ta hissen ner.

Här bor ni med bästa läge i centrala Sundbyberg med närhet till butiker, restauranger och utmärkta kommunikationer med pendeltåg och T-bana som tar dig in till city på knappa 8 min respektive 12 min. I närheten passerar flera busslinjer, bl.a. buss 515 som tar dig till Odenplan på ca 15 minuter samt tvärbanan som knyter ihop Alvik med Sundbyberg och vidare till Solna.

Varmt välkommen på visning!

Michelle Colegate - Mäklare Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

54 kvm

Avgift:

2 672 kr

Visning:

Söndag 1/9 Kl. 16:30-17:10

Pris:

(64 722 kr/kvm) 3 495 000 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Ansvarig mäklare

Michelle Colegate

Michelle Colegate

0708-99 79 01


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Vintergatan 3B, Centrala Sundbyberg.

HitCounter