Tångvägen 46

Tångvägen 46

Telefonplan / Stockholm kommun
3 000 000 kr
  • 3 Rum
  • 56 kvm
Anmäl intresse

Gavellägenhet - balkong - Nära T-bana

Accepteratpris!

Här bor du i en välplanerad lägenhet med nyproduktionsstandard från 2013. Lägenheten erbjuder ett snyggt och praktiskt kök med gott om arbetsytor och förvaringsmöjligheter. Vidare finns ett stort vardagsrum med plats för soffgrupp, matplats och arbetsplats. Från vardagsrummet nås även lägenhetens balkong med ett härligt solläge. Sovrum med plats för dubbelsäng och ett stilrent badrum med golvvärme. Dimmer belysning i hela lägenheten.

Mycket bra och aktiv förening som har två hyresrätter kvar vilket kommer ge ett extra tillskott till föreningens kassa. Dessutom finns planer på att förrådsutrymmen som idag hyrs ut ska göras om till bostäder för att på så sätt få in ännu mer kapital i föreningen. Bostadshusen totalrenoverades 2011-2013 vilket innebär att större renoveringar inte bör föreligga inom den närmsta tiden.

Från lägenheten nås med en kort promenad populära Telefonplan med bland annat trendiga Restaurang Landet, SATS, klättercenter, A.B café, Hemköp, nyöppnade ICA supermarket och röd tunnelbanelinje som når Slussen på ca 10 minuter. Runt husknuten går även buss nr 147 till Liljeholmen med galleria innehållandes ca 90 butiker, all tänkbar service och flera mataffärer. Ca 650 meter bort ligger stora Coop Västberga med Systembolaget och även ICA Supermarket finns nära bostaden. I området ligger populära Västbergaskolan och flertal förskolor och i anknytning Västberga IP. På promenadavstånd finns även Midsommarkransen med sina populära restauranger och caféer. Området är naturvänligt och lugnt då man bor granne med villakvarter utan genomfartstrafik med fina promenadstråk och närhet till Mälaren med badplatser och fina Vinterviken.

Fadi Shamoun - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

56 kvm

Avgift:

3 290 kr

Pris:

(53 571 kr/kvm) 3 000 000 kr

Budgivning pågår

Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Consector

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Fadi Shamoun

Fadi Shamoun

0708-99 45 61


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Tångvägen 46 Telefonplan

HitCounter