Sankt Göransgatan 62 ½tr

Kungsholmen / Stockholm kommun
2 620 000 kr
  • 1 Rum
  • 32 kvm

Renoveringsobjekt med potential att bli en helt perfekt planerad 2:a i hjärtat av Kungsholmen.

På uppdrag av föreningen säljs nu denna mycket välplanerade lilla 1:a som innehar ett stort renoveringsbehov fast med möjlighet att byggas om till en perfekt liten tvåa eller 1:a med stort kök. Förutsättningarna är mycket goda då lägenheten ligger på en lugn och fridfull gata precis invid Kronobergsparken i en vacker fastighet från tidigt 1900-tal. Med hjälp av lite planering, målarfärg och spackel skulle detta kunna bli en perfekt övernattningslägenhet eller första bostad.

Föreningen är stabil med låg belåningsgrad och äger marken. Under de senaste åren har de genomfört de flesta stora renoveringar (för mer info se föreningsinformation) samtidigt som man hållit belåningen på en låg nivå. Försäljningen av denna lägenheten kommer att bli ett direkt kapitaltillskott i föreningens kassa som delvis kommer att användas för att renovera innergården under kommande år.

Här bor du i mycket trevliga kvarter, i ett område som erbjuder allt du önskar i din närhet. Fastigheten är placerad invid Kronobergsparken med en perfekt kombination av shopping, båtliv, parkområde och promenadstråk. Fleminggatan är ett livligt shoppingstråk med all tänkvärd service, butiker av alla slag och både restauranger och café i direkt närhet. Lägenheten har ett fantastiskt läge ur kommunikationssynpunkt med både gröna och blå T-bane linjerna samt bushållsplatser. Endast en kort promenad till T-Centralen med möjligheten att pendla till Arlanda för den som reser mycket.

För mer information vänligen kontakta ansvarig mäklare:

Magnus Jonzon
0708 677 014
magnus.jonzon@notar.se

Magnus Jonzon - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

32 kvm

Avgift:

1 608 kr

Slutbud:

2 620 000 kr (81 875 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Magnus Jonzon

Magnus Jonzon

08-556 966 04 · 0708-67 70 14


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter