Ankdammsgatan 30

Solna Skytteholm / Solna kommun
2 150 000 kr
  • 1 Rum
  • 25.3 kvm

Välplanerad pärla högt upp i huset!

Högt upp i huset med stora fönsterpartier och imponerande ljusinsläpp finner ni denna lilla pärla! Lägenheten är välplanerad och erbjuder goda förvaringsmöjligheter. Rummet med parkett är inrett med ljusa väggar. Plats för säng, soffa/bäddsoffa, mediamöbel, soffbord, mindre matbord eller annan trivselmöblering. Köket är inrett med träskåp och här finns god plats för matlagning. Hallen är rymlig och erbjuder förvaring i flera garderober kaklat golv i grå nyans, härifrån nås badrummet med dusch.

Läget är perfekt, lugnt och rofyllt med närhet till gröna parker (Skytteholmsparken) såväl som Solna centrum med sitt rika utbud av shopping och service. Bullens bageri ligger en kort promenad från lägenheten där ni kan njuta av färsk bakat bröd och andra bakverk.

Skytteholmsparken är en grönskande oas. Här finns perfekta promenadstråk för er som har hund. Parken utnyttjas även av soldyrkare och för picknick och sport under vår och sommar. Solna Centrum har öppet mellan 10.00 till 20.00 på vardagar. I centrumet finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank, frisör, blomsterbutiker m.m. Flera gym, däribland 24 Fitness ligger en bit upp på Huvudstagatan. Friskis och svettis har även ett 1600kvm stort gym i Solna centrum.

Nedanför gatan finns matbutiken Lidl och på endast några minuters promenad når du ICA Maxi i Solna Business Park, smidigare än så blir det knappast. I Solna centrum finns både T-bana och flera busslinjer, det tar bara 10 minuter med T-bana in till Stockholm city. För den som vill ta pendeln eller tvärbanan nås den på kort promenad. Här bor Ni med närhet också till Sundbybergs centrum och Huvudsta som både erbjuder bad och har sin omtalade 4H-gård. Dessutom finns ett rikligt friluftsliv med strandpromenader, bad och sjöar på behagligt gångavstånd. På gångavstånd finns även kulturskola, segelskola och ridskola.

Mall of Scandinavia ligger på gångavstånd. Här finns något för alla. Flera restauranger i olika prisklasser, massvis med trevliga caféer och shopping som du inte hittar någon annanstans i Stockholm. Det finns en anledning till att gallerian är Nordens största. Här finns shopping för alla plånböcker och stilar. Här finns gym, flera matbutiker och SF:s största biosatsning IMAX.

Lägsta kommunalskatten i Sverige!

Varmt välkommen på visning.

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

25.3 kvm

Avgift:

1 259 kr

Slutbud:

2 150 000 kr (84 980 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter