Hammarénsvägen 32

Skogalund / Nacka kommun
  • 5 rum
  • 159 + 87 kvm

De logistiskt perfekta läget!

Denna centralt belägna fastighet i Nacka / Skogalund är drömmen för dig som söker ett härligt leverne i en väl underhållen fastighet. Trädgården är sprudlande grön med många olika växter, buskar, blommor och träd som gör detta till något utöver det vanliga. Tomten erbjuder härliga skördemöjligheter av framförallt äpplen som man med fördel kan göra must av! Detta är ett paradis för barnen och familjen som uppskattar grönska tätt inpå!
För den med gröna fingrar och som vill påbörja egen odling så kommer det fina växthuset nyttjas frekvent!

På den nyligen utbyggda altanen i storlek XL kan man avnjuta middagar medan man har uppsikt över barnen som leker på tomten. Morgonkaffet kan du ta här eller på någon av de andra två balkongerna fastigheten erbjuder.

Fastigheten är väl underhållen med bergvärme installerat 2003. Utöver detta så har följande större renoveringar gjorts:
Duschrum övre plan (2019)
Nytt yttertak med tillhörande hängrännor och stuprör (2010)
Dränering (2009)
Utbyggnad altan (ca år 2000)

Du har även utmärkta förvaringsmöjligheter i det stora garaget där det finns plats för både trädgårdsredskap, bil och maskiner. Utanför garageporten har du ytterligare parkeringsplatser för familjens och gästers bilar.

Huset är i gott skick med många ljusa och öppna sociala ytor. Huset erbjuder ett stort vardagsrum, kök, matsal, tre sovrum, hall, badrum, garage, tvättstuga, matkällare, förråd, torkrum, pannrum, verkstad och gäst-WC. I vardagsrummet har du en öppen spis som förhöjer helheten på detta redan mycket fina hus!
Huset är stort och erbjuder många olika möjligheter till planlösningar! I huset finns inte mindre än tre! härliga uteplatser/balkonger (varav en inglasad).

Läget är kanske det logistiskt bästa i hela Skogalund! I närheten har du utmärkta kommunikationer i form av bussar och Saltsjöbanan.
När ni kör in med bilen i Skogalund slås man av den mysiga villaidyllen. Här bor man tryggt och i ett omåttligt populärt villakvarter! På sensommaren ordnar villaföreningen kräftskiva för de 236 villorna i området och på vintern är det granförsäljning med tillhörande glögg och varmkorv. Föreningen kan också vid behov låna ut större partytält, stolar och bord vid lite större sociala tillställningar. Även en mustmaskin finns att tillgå för att ta tillvara på den rejäla äppelskörden.

Med Långsjön och dess fina sandstrand, Duvnäs tennisklubb, naturreservat med härliga promenadstråk, Nacka forum, ICA maxi, Rusta, bussar och tåg ett stenkast bort så bor du här på Hammarénsvägen 32 i ett ultimat läge. Du bor också gångavstånd från Ektorp C med Gateau, livsmedelsbutiker och restauranger.

Fastigheten är belägen i lugna villakvarter och endast 10 min till city med bil eller 25min med cykel.
Kontakta mäklare för ytterligare funderingar!

Simon Strand - Mäklare Farsta / Sköndal

Storlek:

5 rum

Boarea:

159 kvm

Biarea:

87 kvm

Tomtarea:

1 485 kvm

Kontakt

Ansvarig mäklare

Simon Strand

Simon Strand

0708-99 79 40


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter