Storgatan 10C

Centralt / Örebro kommun
  • 3 Rum
  • 90 kvm

Stilren trea i vacker fastighet anno 1911 mitt i city

Välkommen till en välplanerad trea i en vacker fastighet uppförd i början av 1900-talet. Redan när du kliver in genom grindarna från Storgatan möts du av en fin gård som omgärdas av ståtliga fastigheter och grönskan från en vacker lind.

Väl inne i lägenheten möts du av ljusa och behagliga färgval, genomgående fina trägolv, en slående takhöjd och sekelskiftesdetaljer i perfekt kombination med moderna och stilrena lösningar. Hela bostaden är välgenomtänkt i både färgsättning och materialval. Köket är välplanerat och stort. Här finns gott om plats för stort middagsbord och rummet går utmärkt att använda som ett andra sällskapsrum. Från köket når du vardagsrummet som utan problem rymmer soffgrupp och bord. Härifrån nås även det snyggt renoverade badrummet. Sovrummen ligger med lugnt läge avskiljt från lägenhetens sociala delar. Båda rummen är väl tilltagna i storlek och rymmer dubbelsäng och förvaringsmöbler. Det ena sovrummet har även en stor walk-in-closet.

Här bor man i ett eftertraktat läge i city med stort utbud av shopping, restauranger och nöjen. Utanför porten finns busshållplats, även närhet till Örebro Resecentrum med goda kommunikationsmöjligheter med både buss och tåg. En kort promenad till Stadsparken som är väldigt populär med stora grönytor, tennisbanor, lekplatser samt vackra Wadköping och Stadsträdgården med sina växthus och restaurang.

Varmt välkommen på visning!

Anders Olsson - Mäklare Örebro

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

90 kvm

Avgift:

4 135 kr

Kontakt

Ansvarig mäklare

Anders Olsson

Anders Olsson

0761-80 24 09


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Lars Olsson

Lars Olsson

0761-80 24 02


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter