Höders väg 5

Gamla Uppsala / Uppsala kommun
  • 8 rum
  • 275 + 125 kvm

Gamla Uppsalas vackraste hus

Nu erbjuds möjligheten att förvärva ett av Gamla Uppsalas vackraste hus.
Ett arkitektritat hus för den som uppskattar ljusflöde, stora fönsterpartier med spröjs och vackra detaljer. Bostaden har ett drömkök med öppet i nock (4m takhöjd) där man bevarat gamla detaljer såsom original takbjälkar varvat med moderna färger och materialval.
Ingenting har lämnats åt slumpen och alla renoveringar är gjorda så att man inte behöver tänka på något när man flyttar in, bara njuta och börja bo.
Här finns en garageuppfart som har plats för sex bilar samt ett garage med fjärrstyrning och ingång till huset.
Hela huset har vacker fasad och kvällsbelysning med ledsystem och ljusrelä. Bergvärme med vattenburen golvvärme, uthyrningsdel och attefallshus som gör att du i princip får betalt för att bo i huset. Uthyrningsdelarna har egna ingångar och ligger smart placerade utan att störa huvudbyggnaden.

Mycket genomtänkt planlösning som erbjuder val och möjligheter. I källaren finns 2rok med separat ingång för den som antingen vill hyra ut eller ha generationsboende. Huset erbjuder åtta rum varav sex sovrum, ett allrum samt ett vardagsrum. Vardagsrummet om hela 50 kvm är unikt med diamantpolerat betonggolv som ger ett intryck av marmor. Stora fönster från golv till tak med skjutdörrspartier och en stilren kamin. Takhöjd om ca 3,30 m ger en känsla av rymd. I övriga delen av huset har man lagt in vackra massiva furuplankgolv ifrån svenska Dala Floda. Fönsterbänkar i italiensk carreramarmor.

Lägesmässigt ligger huset fint till på en lugn gata med många barnfamiljer. Härifrån har man nära till allt staden har att erbjuda samtidigt som man får ett fantastiskt lugnt och tyst läge. Ett av Uppsalas mest uppskattade och natursköna promenadstråk finner du vid Gamla Upsala högar ca 5 min promenad bort, där många njuter av solnedgången och naturen. Lite längre bort finner du badplatsen Storvad dit många stadsbor tar sig för ett dopp i ån.

För den som pendlar tar man sig ut på E4:an på ett par minuter och vill man ner till city finns antingen stadsbussarna en kort promenad bort eller så tar man cykeln ner till city på 15 min.

Några minuters bilfärd bort finner du livsmedelsbutiker och Gränby centrum med ett brett utbud av nöje och shopping.
För den som har idrottande barn har man Uppsalas största idrottsområde några minuters bilfärd bort vid Gränby Sportfält med innebandy, bandy, basket, friidrott, ishockey, tennis m.m.

Erik Hedlund - Mäklare Uppsala

Storlek:

8 rum

Boarea:

275 kvm

Biarea:

125 kvm

Tomtarea:

1 229 kvm

Budgivning pågår

Kontakt

Ansvarig mäklare

Erik Hedlund

Erik Hedlund

0733-23 02 21


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter