Oxenstiernas Allé 16

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
4 495 000 kr
  • 5 Rum
  • 134 kvm
Anmäl intresse

Unik 5:a med radhuskänsla, uteplats samt balkong!

ACCEPTERAT PRIS! Kontakta ansvarig mäklare för visning! En av få 5:or i Ursvik med påtaglig radhuskänsla. Bostaden erbjuder både en stor terrass i insynsskyddat läge samt balkong med kvällssol. Ett modernt och stilfullt kök med praktisk arbetsyta. Fyra bra sovrum som ligger separat från den sociala ytan. Två helkaklade badrum med golvvärme och dusch. En öppen planlösning, ett fantastiskt ljusinsläpp och en modern prägel gör denna femrummare till ett mycket trivsamt och bekvämt boende. Hiss finns i huset! Missa inte detta tillfälle!

Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är i ständig utveckling. Lägenheten ligger på samma gata som Kymlingeskolan som inrymmer både skola och förskola. Redan i samband med de första inflyttningarna i Stora Ursvik öppnades dessutom Pysslingens förskola/skola samt Älvkvarnsskolan på Marieborgsgatan. Under hösten 2010 öppnades den första kommunala förskolan i Stora Ursvik, Granatäpplet. Planarbete pågår för ytterligare förskolor och en Högstadieskola inom de närmaste åren.
I närheten av bostaden finns restaurangerna Ursvik Kök och Bar, Arigato Sushi, samt Lilla Sara och ett kafé Mama Bear. Därtill ett mini-livs, Handlarn och ett gym, Puls & Träning. Lite längre bort ligger restaurangen Mateos. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Stora Coop. Systembolaget kommer öppna vår.
Precis utanför porten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Det finns ett flertal cykelrum i fastigheten, samt cykelställ utanför entrén. Byggande av Tvärbanan är påbörjat med planerad trafikstart till Ursvik från Alvik/Ulvsunda via bl a Bromma Blocks år 2021.
I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen!

I pågående planprocess med byggstart nästa år ligger Ursviks torg, cirka 200 m från lägenheten , med den ena tvärbanestationen och en hel del butiker och service.

Varmt Välkommen på Visning!

Linda Rosén - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

5 Rum

BOAREA:

134 kvm

Avgift:

7 574 kr

Pris:

(33 545 kr/kvm) 4 495 000 kr
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Linda Rosén

Linda Rosén

0708-67 70 26


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Oxenstiernas Allé 16 Sundbyberg/Ursvik

HitCounter