Sundbybergs Torg 1J

Sundbybergs Torg 1J

Centrala Sundbyberg/Signalfabriken / Sundbyberg kommun
 
  • 3 Rum
  • 79 kvm
Anmäl intresse

Perfekt planerad "minitrea" i Signalfabriken, balkong med eftermiddags/kvällssol!

Är du ute efter en modern och social lägenhet med omedelbar närhet till shopping, service och restauranger, men med lugnt och tyst läge? Då slutar letandet här! På bästa adress i Sundbyberg säljs nu på våning 6 denna välplanerade "minitrea" med balkong i väster. Mycket välplanerad planlösning med 1 stort sovrum med stor walk in closet som i dagsläget används som ett extra sovrum. Lägenheten kan även på ett annat sätt göras om till en trea, se alternativ planlösning. Lägenheten har genomgående goda förvaringsmöjligheter och ett stort förråd i hallen.

Den halvöppna planlösningen mellan vardagsrum och kök bjuder in till sociala sammanhang där man har stora ytor att umgås på. I köket ryms ett stort matbord för större sällskap eller familjen. Lägenheten har stora fönsterpartier och en trevlig utsikt över torget.

Från vardagsrummet nås den indragna balkongen i väster som i sitt skyddade läge skapar en oas långt över marken. Här finns gott om plats för soffgrupp eller bord och stolar från vilka man kan njuta av det lugna läget och trevlig utsikt. Balkongen har eftermiddag/kvällssol och för den som vill förlänga säsongen ytterligare finns bygglov för inglasning. Stabil förening med bra ekonomi där det även finns en gemensam takterrass som man som medlem har fri tillgång till. Till lägenheten hör även ett separat förråd. 2 hissar finns! För de dagar man inte vill lämna värmen går hissen smidigt rakt ner till garaget.

Signalfabriken har Sundbybergs mest eftertraktade läge från dörr till dörr ligger området bara 10 minuters färd ifrån Sthlm City. Men glöm city här finns allt inom ett stenkast precis som i innerstan men med ett annat lugn och närhet till vatten (promenera in gör du längs hamngatan till Kungsholmen) samt grönområden. Kollektivtrafiken är svårslagen med t-bana, pendeltåg, tvärbana och flygbuss precis utanför bostaden. Här bor du mitt i Sundbybergs stadskärna och innanför huskropparna på Signalfabriken råder en skön stämning, med gott om små specialbutiker, caféer, restauranger, pubar och människor. Utbudet är blandat, SATS träningscenter, H&M, Lindex, Story hotell, the Public, Phil´s burger florist och mycket mycket mer. Här inne skapar huskropparna i olika utförande en skyddande atmosfär åt de boende och en upplevelse för de passerande. Hela kvarteret är en mycket lyckad blandning av gammalt och nytt. Här finns något för alla!

Välkommen på visning!

Charlotta Melin - Mäklare Sundbyberg

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

79 kvm

Avgift:

4 477 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Charlotta Melin

Charlotta Melin

0708-99 79 45


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Sundbybergs Torg 1J Centrala Sundbyberg/Signalfabriken

HitCounter