Sundbybergs Torg 1J

Sundbyberg kommun
4 850 000 kr
  • 3 rum
  • 76 kvm

Välkommen till denna fantastiska bostad belägen på sjunde våningen i Signalfabriken. Lägenheten är genomgående ljus med vita väggar och fint golv. Här finns alla bekvämligheter man ska begära av sin bostad, diskmaskin, tvättmaskin, torktumlare och bra förvaringsmöjligheter. Stilfullt kök med vita skåp och svart kakel. Bra arbetsytor så att Ni kan briljera med era matkunskaper.

Signalfabriken är som en egen liten stad i Sundbyberg. Innanför huskropparna på Signalfabriken råder en skön stämning med gott om små specialbutiker, caféer, bagerier, restauranger och människor. SATS-träningscenter, bibliotek, H&M, Lindex, Garden, Body shop, Story Hotell och Public är bland annat det som erbjuds.

Sundbyberg har gott om kommunikationer, pendeltåg som tar dig in till Stockholm central på 10 min, tunnelbana, bussar och även tvärbanan.

Sundbyberg har flera gröna oaser att erbjuda. Tornparken med dess ogenerade läge med nyöppnad restaurang i Vattentornet, Marabouparken med ett trädgårdscafé på sommaren och nyupprustade Tuvanparken. Fin promenad och joggingstråk finns runt de populära sjöarna Lötsjön och Råstasjön med grönskande omgivning.

Charlotta Melin - Mäklare Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

76 kvm

Avgift:

4 407 kr

Slutbud:

4 850 000 kr (63 816 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Charlotta Melin

Charlotta Melin

0708-99 79 45


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

HitCounter