Ruddammsbacken 28

Östermalm / Vasastan / Stockholm kommun
3 700 000 kr
  • 2 Rum
  • 42 kvm

TAKHÖJD PÅ 6,6 METER - ETAGE- EGEN BIOSALONG - GYM - EXKLUSIVA TILLVAL

Välkommen till denna ljusa lägenhet med påkostade materialval i populära huset Brf Biografen. Här finner ni ett modernt och lyxigt boende i absolut toppskick. Lägenheten präglas av vitmålade väggar, imponerande takhöjd om ca hela 6,6 meter samt vitpigmenterat trägolv. Tidlöst och exklusivt kök från Kvänum samt ett stort badrum med lyxig hotellkänsla. Lägenheten har ett sovrum med generösa förvaringslösningar vilket gör detta till ett mycket funktionellt boende för såväl singeln, paret eller familjen. Bostaden har även ett sovloft/kontorsdel upp för den svarta trappen i indutristil. Underbar uteplats finns i anslutning till lägenheten med härligt läge mot grönskan utanför!

Fastigheten upprättades år 1939 men har nu byggts om till bostadsrätter i absolut toppskick av välrenommerade Oscar Properties och stod färdigställda i juli 2014. Föreningen Brf Biografen erbjuder sina medlemmar mängder av service utöver det vanliga, bl.a. så finns det en biograf i huset, lånecyklar samt ett gym!

Det är promenadavstånd till både Odenplan och Stureplan där det erbjuds allt i mat- och shoppingväg och även Stockholms pulserande nattliv. Runt hörnet från Ruddammsbacken ligger både Stockholms Universitet, Kungliga Tekniska Högskolan och dessutom Handelshögskolan. Busshållplats precis utanför byggnaden med goda kommunikationer samt t-bana från Tekniska Högskolan och Roslagsbanan från Östra Station. Det är även nära till spring- och promenadvänliga grönområden som Hagaparken, Brunnsviken och Lill-Jansskogen.

Denna bostad måste upplevas på plats!

Varmt välkomna på visning!

Pontus Spelmans - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

42 kvm

Avgift:

2 275 kr

Slutbud:

3 700 000 kr (88 095 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Pontus Spelmans

Pontus Spelmans

0708-99 69 07


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter