Huvudstagatan 3C

Fristaden/Solna / Solna kommun
3 240 000 kr
  • 2 Rum
  • 59 kvm

Generös 2a nära kommunikationer!

Välkomna till denna trivsamma och ljusa 2:a på 59 kvm med stor, härlig balkong i öster. Planlösningen är väl avvägd med generösa utrymmen i varje rum. Hallen bjuder in till ett centralt vardagsrum och fullt utrustat kök med matplats. Längs vardagsrummets långsida löper stort fönsterparti som vetter mot Skytteholmsparken. Sovrummet ger plats för dubbelsäng och goda förvaringsmöjligheter i klädkammare. Balkongen nås från både sovrummet och köket. Modernt och ljust badrum med gott om plats för tvättmaskin, torktumlare och ett mycket rymligt duschutrymme.

Området Fristaden ger verkligen skäl för sitt namn, de vitputsade fasaderna ramar in området och stänger ute allt ljud från Solna torg och gatorna runt omkring. Arkitekten Staffan Read utgick från solen när han formade området så lägenheterna är ljusa och karaktäriseras av stora fönsterpartier för optimalt ljusinsläpp. I området finns en föreningslokal som går att hyra för fest och det finns två tvättstugor, en belägen i huset och en på Huvudstagatan 1C. Garage finns med nedfart från busstorget och källarförråd till alla lägenheter.

Ena stunden befinner du dig i vimlet av människor, butiker och restauranger. I nästa stund slås du av lugnet som råder på föreningens trivsamma innergård med rofylld atmosfär.

Fristaden ligger granne med både Solna Centrum och Skytteholmsparken. Solna Centrum har öppet mellan 10.00 till 20.00 på vardagar. I centrumet finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank frisör, blomsterbutiker m.m. Flera gym, däribland 24 Fitness ligger en bit upp på Huvudstagatan. Friskis och svettis har ett 1600kvm stort gym i solna centrum.

Skytteholmsparken är en grönskande oas som ligger ett stenkast bort. Här finns perfekta promenadstråk för er som har hund. Parken utnyttjas även av soldyrkare och för picknick och sport under vår och sommar.
Mall of Scandinavia ligger på kort gångavstånd från Fristaden. Här finns något för alla. Flera restauranger i olika prisklasser, massvis med trevliga caféer och shopping som du inte hittar någon annan stans i Stockholm. Det finns en anledning till att gallerian är Nordens största. Här finns shopping för alla plånböcker och stilar. Här finns gym, flera matbutiker och SF:s största biosatsning IMAX.

Kommunikationerna är optimala och det är svårslaget att ha tillgång till både ett busstorg med flera linjer, T-bana runt knuten (9 minuter till T-centralen) utöver detta finns pendeltåg och tvärbanan som går mellan Alvik och Solna station på promenadavstånd.

Välkomna!

Alexander Syvertsson - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

59 kvm

Avgift:

3 432 kr

Slutbud:

3 240 000 kr (54 915 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Alexander Syvertsson

Alexander Syvertsson

0708-94 84 74


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning samt kunskapstest.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Visa på karta
HitCounter