Edvin Adolphsons Väg 3

Solna Gamla Filmstaden/Råsunda / Solna kommun
2 620 000 kr
  • 1.5 Rum
  • 37.5 kvm

Charmig 1,5:a i hjärtat av filmstaden!

Äntligen säljs bostaden du längtat till!
Varmt välkommen till denna stilrena 1,5:a (se alternativ planlösning) på en attraktiv adress i Gamla Filmstaden/Råsunda med perfekt planlösning! Här kommer du att stormtrivas i en öppen och ljus lägenhet med en magisk fransk balkong.
Det stilmedvetna köket har en arbetsvänlig utformning som gör matlagningen till ett rent nöje. Helt ny diskmaskin och kyl/frys har installerats under 2019. I köket finns även en rymlig matplats som rymmer upp till 6 personer.
Öppet och luftigt vardagsrum med stort ljusinsläpp och gott om plats för familj och vänner att umgås, härifrån nås även lägenhetens charmiga franska balkong. Bostadens sovalkov erbjuder flera möbleringsalternativ samt gott om plats för förvaring. Stilfullt badrum med praktiskt förvaring, handdukstork, tvättmaskin, torktumlare och badkar där du kan koppla av.

FÖRENINGEN
Stabil och välskött förening med flera lokaler som bringar intäkter till föreningens kassa. Inga avgiftshöjningar är planerade.
Det finns gemensamt cykelrum, barnvagnsrum och två tvättstugor som är belägna i entréplan på Mauritz Stillers väg 2 och 8. Garage finns i huset intill på Dagmar Ebbesens väg 8. På innegården med gräsytor, sandlåda och planteringar råder god grannsämja med grillpartyn och andra sociala tillställningar för den som önskar.

OMRÅDET/FILMSTADEN
När ni passerat områdets pampiga entré slås ni av hur lugnt och ostört området är. Ni befinner er på svensk filmhistorisk mark, här spelades 440 SF filmer in mellan åren 1919 och 1970 och när det begav sig var detta världens modernaste filmstudio. Idag blandas bostäder med butiker, kontor och restauranger och skapar ett trivsamt och levande område. Gatorna är döpta efter stora skådespelare och regissörer. Färgsättningen på fasaderna är jordnära och kvarteret är väldigt charmigt och omtyckt. Backstugan är en av många restauranger med hemtrevlig miljö och husmaninspirerad meny. Regissörsvillan som har en stjärna i White guide serverar högklassig mat och har en mycket välbesökt uteservering sommartid. Intill dessa två restauranger ligger Råsundas egen SF-biograf som gör biobesöken både tätare och mer spontana. I portvaktsstugan som ligger vid entrén finns ett våffelcafé och ni kan också välja mellan att äta italienskt, sushi, thai, här finns något för alla smaker! I området hittar ni också frisör, skrädderi/kemtvätt samt gym Puls och träning med generösa öppettider.

MATBUTIK/ SHOPPING
För mindre inköp ligger det en ICA- butik precis vid nedgången till tunnelbanan. På promenadavstånd når ni Mall of Scandinavia som erbjuder ett brett utbud av modebutiker och flera restauranger och upplevelser på IMAX- biograf. Här finns också ICA Maxi och Hemköp för större matinköp. Det ligger också en ICA Maxi i Solna Business park ca 5 minuter bort med bil.


GRÖNOMRÅDEN
Naturen finns precis runt knuten med Råstasjöns och Lötsjöns fina promenad- och löpvägar. Ursviks stora motionsområde med skidspår ligger också i närheten. Tvärs över gatan ligger Näckrosparken för dig som vill ta en kort promenad eller rasta hunden.


KOMMUNIKATIONER
Kommunikationerna är mycket goda då Solna har ett unikt läge med tillgång till både pendeltåg, tunnelbana, tvärbana och bussar. Till områdets "egen" tunnelbanestation Näckrosen (blå linje) promenerar du 1 min. Den tar dig exempelvis till T-centralen på 11 min, Fridhemsplan på 6 min eller Kista på 5 min. Vid tunnelbanans andra uppgång ute på Råsundavägen avgår flera bussar, buss 515 som tar dig till Odenplan på 15 min eller Sundbyberg i andra riktningen. Pendeltågen avgår från både Solna station och Sundbyberg station. Tvärbanan finns att tillgå från Solna C, Solna Business Park samt Sundbyberg C och går till Alvik/Sickla udde.

Till Karolinska och Vasastan cyklar man på 10 min. För den som är bilburen kommer man enkelt ut på E18, E4 och E20. Det är bara 10 min med bil till Bromma flygplats. Arlanda ligger också tidsmässigt nära med flygbussarna från Haga Norra, 40 min.

Roxana Sabouri - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

1.5 Rum

BOAREA:

37.5 kvm

Avgift:

3 126 kr

Slutbud:

2 620 000 kr (69 867 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter