Husabyvägen 41, 1,5 tr

Aspudden / Stockholm kommun
2 660 000 kr
  • 1 rum
  • 35 kvm

• Rikligt ljusinsläpp via generösa fönsterpartier
• Högt och fritt läge
• Möblerbar balkong med fenomenal utsikt över stan
• Stilfull interiör med genomgående parkettgolv
• Stambytt, kaklat badrum med tvättmaskin
• Fullutrustat kök med plats för matbord
• Förvaringsutrymme i klädkammare och förråd
• Populär och välskött brf med egna parkeringsplatser
• Avskilt läge i Aspudden med närhet till t-bana och övrig service

Varmt välkomna till denna ljusa och trivsamma bostad med en stor balkong med svårslagen utsikt, stilfull interiör och eftertraktat läge i natursköna Aspudden. Denna bostad om 35 välplanerade kvadratmeter har en genomtänkt planlösning där varje yta utnyttjas maximalt. Disponeringen består av ett rymligt allrum med goda möbleringsmöjligheter för både soffa, säng, soffbord, tv-möbel och bokhyllor. I direkt anslutning från vardagsrummet når man den möblerbara balkongen med högt och fritt läge och en fenomenal utsikt över stadens takåsar. Vidare finns ett helutrustat kök med plats för matbord och god förvaring i både klädkammare samt tillhörande förråd. Hela bostaden bjuder på ett rikligt ljusinsläpp via insynsfria fönsterpartier som i kombination med den generösa takhöjden bidrar till en både luftig och fräsch atmosfär. Skicket är gott med genomgående parkettgolv, modernt målade väggar samt stambytt, helkaklat badrum med tvättmaskin.

Bostadsrättsföreningen Pekpinnen 1 är en trevlig och välskött förening som återfinns på Husabyvägen 39-41. Fastigheten är belägen på en höjd vilket bidrar till en fantastisk utsikt och avskildhet samtidigt som det är väldigt nära till Aspuddens centrum. Föreningen erbjuder sina medlemmar fibernät, kabelnät, tvättstuga, barnvagnsförråd och cykelförråd. De disponerar även 8 st parkeringsplatser på uppfarten som hyrs ut till ett förmånligt pris om 250kr/mån till de boende. Sedan förvärvet har föreningen bland annat genomgått ett stambyte 2005 men trots detta har de en låg belåning om 5818kr/kvm enligt den senaste årsredovisningen.

Populära och natursköna Aspudden har på senare år har vuxit upp som en av Stockholms mest eftertraktade närförorter tack vare dess grönskande parker, mysiga caféer, kvartersbutiker och vackra byggnader. Området bjuder på en härlig småstadskänsla samtidigt som det är väldigt nära till Stockholms citypuls. Aspuddens stadskärna sträcker sig längst paradgatan på Hägerstensvägen och dess vackra sekelskiftesfasader. I Aspudden centrum finner ni en mängd olika butiker, apotek, mataffär, bokhandel och mysiga caféer som exempelvis det välbesökta stenugnsbageriet Bonne Femme. Restaurangutbudet är brett och bjuder på bl.a. indiska, japanska, thailändska, italienska och vietnamesiska smaker. Här ligger även röda linjens t-bana som tar dig till city på 13 minuter och till slussen på ca 8 minuter. Endast en station bort når ni Liljeholmen och dess galleria med shoppingmöjligheter, restauranger och matbutiker. Väl där finns det kompletterande bussar, t-bana, fyra mataffärer, systembolag, 90 butiker samt en mängd övrig service. I området finns det gott om mysiga promenad-, joggingstråk och grönområden som exempelvis den nyrenoverade Aspuddsparken. Här finns även Aspuddens bangolf och 4H-gård med mini-skans för de djurintresserade samt Aspuddens idrottsplats. På bara några minuter når ni bland annat fridfulla Vinterviken och dess populära trädgårdskafé, kolonilotter, båtklubbar, kajakuthyrning och Restaurang Winterviken som är inhyst i Alfred Nobels gamla dynamitfabrik. Här kan ni njuta av en promenad längs vattnet intill marinan och ta ett dopp från både strand, bryggor och klippor. Vidare finns även populära smultronställen som Svandammsparken i Midsommarkransen och Örnsberg klippbad endast en kort promenad bort.

Varmt välkommen på visning!

Johanna Dahlerus - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

1 rum

Boarea:

35 kvm

Avgift:

2 188 kr

Slutbud:

2 660 000 kr (76 000 kr/kvm)

Bilder

HitCounter