Johannesbergsgatan 4, 2tr

Midsommarkransen/Telefonplan / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 1 Rum
  • 31 kvm
Anmäl intresse

Välplanerad etta med rymligt kök

Nu finns chansen att förvärva denna optimalt planerade etta på attraktiva Johannesbergsgatan 4. Redan i fastighetens entré möts du av en riktig hotellkänsla. Trapphuset är arkitektritat och präglas av stilrena färgval och snygga tygdraperier.

Lägenheten har en rymlig och välkomnande hall som på ett inbjudande sätt öppnar upp mot bostadens samtliga rum. I hallen finns två garderober med överskåp. Köket är välplanerat med god förvaring i form av över och underskåp samt ett stort skafferi. Här finns det plats för ett matbord invid fönstret i sydost. Rummets generösa ljusinsläpp och väl tilltagna takhöjd ger en luftig känsla.

Allrummets väl tilltagna ytor ger plats för såväl en soffgrupp samt dubbelsäng och övrigt möblemang. Det vackra furugolvet tillsammans med en tapetserad fondvägg skapar rymd och ger rummet extra charm. WC:n går i neutrala toner och nås via hallen. Det rymliga separata duschrummet lämnar även plats för en förvaringsmöbel eller annat om man så önskar.

Sammanfattningsvis en ljus och hemtrevlig bostad i en trevlig familjär förening bara ett stenkast till butiker och Midsommarkransens tunnelbana.

Ambitiös förening som består av små lägenheter och därför arbetar mycket med tomten för att skapa konceptuella uterum som erbjuder fler sociala ytor. Här kan du som boende nyttja grillplats, pergola, stor uteplats med loungemöbler och matgrupp. Bostadshusets invändiga del ger känslan av att kliva in i ett hotell med fin inredning, belysning och ljudisolering. Föreningen har gjort en omfattande renovering av föreningens gård.

Här bor du på mycket bekvämt avstånd till både T-bana och E4:an samt Midsommarkransens stora utbud av trevliga butiker, restauranger och caféer. Med T-banans röda linje tar du dig till Söder på ca tre min och till City på ca åtta min. Samma linje passerar även KTH och Stockholms universitet.

Ehsan Sedagati - Mäklare Hammarby Sjöstad / Johanneshov

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

31 kvm

Avgift:

3 063 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Ehsan Sedagati

Ehsan Sedagati

08-400 213 41 · 0709-99 79 07


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Johannesbergsgatan 4, 2tr Midsommarkransen/Telefonplan

HitCounter