Virebergsvägen 16

Solna /Vireberg / Solna kommun
2 830 000 kr
  • 2 Rum
  • 51 kvm

Renoverad tvåa högt upp i huset med kvällssol!

Välkommen till denna renoverade och sociala tvåa. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum ger bästa förutsättningarna för trevliga middagsbjudningar eller mysiga hemmakvällar. De stora fönsterpartierna bjuder på härligt ljusinsläpp. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och behagande möblering. Badrum med insatt tvättmaskin. Balkong i väst!

Föreningen har genomfört en hel del renoveringar och underhåll. Man har bland annat stambytt (2009), renoverat balkonger, fasad, tak och fönster (2013), genomfört dränering (2015) samt bytt termostater och dragit in fiber. I föreningen finns cykelförråd, samlingslokal, hobbyrum, gym, barnvagnsrum, uteplats, terrass och tvättstuga med torkrum.

Bor ni på Virebergsvägen har ni allt ni behöver inom räckhåll. På promenadavstånd har ni både Solna Centrum och Sundbyberg Centrum med dess stora utbud av butiker och service. Storhandla kan ni göra än närmare på Ica Maxi i Solna Business Park, några minuters promenad från bostaden. Dessutom har ni nära till Hagaparken där ni kan ta en härlig picknick. Vid Råstasjön och Lötsjön kan ni motionera eller ta en uppfriskande promenad samt beskåda det rika fågellivet som finns där.

Solna är en stadsdel som är i ständig rörelse och innehåller det mesta, förutom Solna Centrums och Mall of Scandinavias rika utbud av butiker så finner man små mysiga personliga butiker längs Råsundavägen som också det ligger på promenadavstånd från bostaden.

Ljusa vårdagar fylls uteserveringarna och under mörkare månader är det många som äter en god bit mat på intilliggande restauranger för att sedan besöka SF- biografen i Gamla Filmstaden.

Mycket bra kommunikationsmöjligheter med både Solna Centrums T-bana och Näckrosens T-bana cirka 5 minuters promenad bort, samt flertalet bussar som passerar precis i närheten med anslutning till bl.a. Brommaplan, Ekerö, Mörby och Älvsjö. Det är även nära till pendeltåget som går både från Sundbyberg och Solna station.

Alexander Syvertsson - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

51 kvm

Avgift:

3 338 kr

Slutbud:

2 830 000 kr (55 490 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Alexander Syvertsson

Alexander Syvertsson

0708-94 84 74


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter