Prästgårdsgatan 2, 1tr

Centrala Sundbyberg / Sundbyberg kommun
3 140 000 kr
  • 2 Rum
  • 50 kvm

Unik 2:a i populära Arkaden!

- Låg avgift
- Förråd ingår
- Centralt läge
- Gemensam Takterrass
- Panorama fönster
- Unikt boende!

Varmt välkommen till denna toppmoderna 2:a i populära Arkaden - ett tolv våningar högt landmärke med internationell karaktär, formgiven av välrenommerade arkitektfirman DinellJohansson. Denna ljusa och luftiga bostad erbjuder ett häftigt restaurangkök, stora sociala ytor för familj och vänner att umgås, helkaklat och stilmedvetet badrum samt ett mysigt master bedroom.

Det moderna köket ligger öppet mot vardagsrummet och är designat med inspiration från restaurangvärlden. Bänkskåpen och bänkskivan är i rostfritt stål med integrerad diskho. Väggskåpen är i mattlackad ek med integrerad belysning under samt med handtag i garvat läder. Utrustningen består av kyl och frys, diskmaskin samt inbyggd elektrisk multifunktionsugn och induktionshäll. Fläkten är integrerad i snickerierna. Badrummet är toppmodernt med badrumsgolv i grågrön hexagonmosaik och cremevitt kakel på väggarna. Specialritad badrumsinredning så som rund spegel med infälld belysning och ram av mässing samt hyllor och skåp i mattlackad ek för förvaring. Utanför badrummet finns en innerhall med tvättmaskin som är gömd bakom snyggt draperi. Lägenheten har stora panoramafönster som går ner till golv för optimalt ljusinsläpp. Golven är vitpigmenterade plankgolv av eklamell i bred enstav med vaxad yta för en matt, naturlig känsla. Lägenheten är fri från radiatorer och har istället reglerbar golvvärme.

På våning 12 finns föreningens gemensamma takterrass med milsvid utsikt. Den grönskande takterrassen har utekök, grill och orangeri och erbjuder såväl sociala som mer privata ytor. Föreningen har också "Ateljén", en flexibel lokal med pentry och solvänd terrass för fest, barnkalas och andra kreativa aktiviteter. I anslutning till ateljén ligger "Hotellet", en övernattningslägenhet utrustad med eget pentry och badrum som är perfekt för familj och vänner på besök. I anslutning till garaget finns ett välutrustat cykelrum, där cyklar och barnvagnar kan servas och tvättas.

Här bor ni med bästa läge i centrala Sundbyberg med närhet till butiker, restauranger och utmärkta kommunikationer med pendeltåg och T-bana som tar dig in till city på knappa 8 min respektive 12 min. I närheten passerar flera busslinjer, bl.a. buss 515 som tar dig till Odenplan på ca 15 minuter samt tvärbanan som knyter ihop Alvik med Sundbyberg och vidare till Solna.

För mer information besök http://www.arkadensundbyberg.se

Mina vänner, välkommen att längta hem till ett unikt boende!

Shervin Hashemi - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

50 kvm

Avgift:

2 291 kr

Slutbud:

3 140 000 kr (62 800 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter