Bygatan 5

Rymlig och väldisponerad tvårummare med tilltagen balkong!

Såld Solna Huvudsta Solna kommun

Välkommen till denna trevliga och ljusa tvåa där alla ytor känns väl tilltagna. Vita väggar omfamnar rummen och ger en neutral bas att inreda efter. Vardagsrummet rymmer både soffgrupp och matbord. Vardagsrummets ena kortsida täcks helt av stora fönster som ger ett härligt ljusinsläpp. Härifrån nås den stora balkongen med läge mot föreningens innergård som skiljer huskropparna åt på Bygatan. Intill vardagsrummet ligger det rofyllda sovrummet med plats för dubbelsäng och här finns en garderobsvägg som rymmer alla kläder. I hallen finns fler garderober och städskåp.

Vidare finner ni köket med vita släta luckor och även här ryms ett matbord intill fönstret. Köket är utrustat med kombinerad kyl/frys, diskmaskin, spis, ugn och fläkt. Badrummet är relinat under 2005.

- Säkerhetsdörr installerat till lägenheten
- Kabel TV/ Bredband ingår i månadsavgiften
- Lägenhetsförråd i källaren ca 6 kvm
- Kök utrustat med diskmaskin
- Tvättstuga i samma hus
- Hiss finns
- Trevliga innergårdar med mellan huskropparna skapar en grön miljö intill husen
- Föreningen äger marken
- Stabil brf där flera av de större renoveringarna är genomförda
- Inga avgiftshöjningar är planerade

NÄROMRÅDET
På Bygatan i Huvudsta bor man med närhet till det mesta. Några hundra meter från bostaden ligger Huvudsta Centrum. Här finns matbutik, gym, apotek, vårdcentral och övrig service samt Huvudsta tunnelbanestation. Härlig miljö med kort promenadavstånd till Huvudstafältet med stora härliga gräsytor och trevliga promenadstråk, Huvudsta gård som erbjuder en 4H-gård, stall etc. samt Huvudsta Slottsområde. Endast ca 10 minuters gångavstånd till det omtyckta bassängbadet Huvudstabadet som är mycket populärt under den varmare årstiden. Gångavstånd till Solna Centrum som erbjuder fantastisk shopping med över 100 butiker. I populära Pampas Marina finns en båtklubb samt vackra promenadstråk med natursköna omgivningar och restaurang. Här finns fina promenadstråk in till Kungsholmen. Mellan husen finns flera gröna och fina innergårdar med flera gräsmattor att sola på, rabatter, träd och en gungställning. Invid fastigheten finns gungor, fontän, boulebana och den stora Byparken som är en fin lekplats med gungor, bollplank och små trähus för barnen. Endast några minuter från bostaden finns utmärkta kommunikationer såsom T-bana som tar er till Stockholm city på endast ca 8 min samt flertalet bussförbindelser. Du cyklar in till Kungsholmen och Vasastan på ca 10 min. För den bilburne är det smidigt att ta sig ut till de stora motorvägarna E4, E18 samt E 20.
Varmt välkommen på visning!

Slutpris 3 200 000 kr
Pris / kvm 54 237 kr
Boarea 59 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 2 961 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här