Mosstenabacken 3

Bandhagen / Stockholm kommun
Kommande bostad
  • 2 Rum
  • 49.5 kvm
Anmäl intresse

Lägenhet med den perfekta mixen av trendiga kulörer och 50-tal!

Välkommen till Mosstenabacken 3 och denna riktigt drömmiga lägenhet! Lägenheten har flera av de fina originaldetaljerna bevarade och har snyggt matchas med en modern färgpalett på lägenhetens väggar. Vardagsrummet har ett stort fönsterparti och erbjuder ett rikligt ljusinsläpp till lägenhetens sällskapsytor. Från vardagsrummet nås lägenhetens balkong med lummig utsikt och med ett soligt syd/väst-läge. Kök i 50-tals sil med rostfria arbetsytor samt en Perstorpsskiva med Virrvarvs-mönster. Fantastiskt fina fönsterbrädor i grå kalksten. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och med ett lugnt och insynsskyddat läge. God förvaring i platsbyggda garderober och i en smart inredd klädkammare. Stilrent badrum renoverat efter stambytet. En lägenhet som är färdig att flytta rakt in i!

Lägenheten ligger mitt i hjärtat av Bandhagen vilket gör att du har direkt närhet till allt! Bandhagens tunnelbanestation ligger bara 100 m bort och den gröna linjen tar dig in till Stockholms C på endast 19 min. Med buss tar du dig till Älvsjö station med pendeltåg på 10 min. Är du mer shoppingsugen tar du dig till IKEA i Kungens kurva på 30 min. I Bandhagens C finns matbutik, restauranger, populära café chateau, apotek, secondhand-butik tatuteringsstudio mm.

Bandhagen erbjuder även fina naturområden i Bandängen där det finns parklek, grillplats, smådjur och boule-bana. För den mer friluftsintresserade så finns naturområdet Majroskogen på promenadavstånd.

Här bor du i Bandhagens största bostadsrättsförening som är en HSB-förening med mycket god och stabil ekonomi. Föreningen äger hela Bandhagens C och får därför in mycket fina hyresintäkter från dess lokaler. I föreningen finns flera gemensamhetslokaler, bl.a. en stor festlokal, övernattningslägenhet och 3 st lusthus med grillmöjligheter. För den med gröna fingrar finns det möjlighet att få en odlingslott i föreningen.

En lägenhet som bör ses, varmt välkommen på visning!

Ida Persdotter - Mäklare Älvsjö

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

49.5 kvm

Avgift:

3 069 kr

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Ida Persdotter

Ida Persdotter

0708-91 19 79


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Andreas Rosenberg

Andreas Rosenberg

0709-99 79 21


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Mosstenabacken 3 Bandhagen

HitCounter