Fendergatan 13, vån 7 av 7

Fendergatan 13, vån 7 av 7

Hammarby Sjöstad / Stockholm kommun
5 195 000 kr
  • 2.5 Rum
  • 69 kvm
Anmäl intresse

Högst upp i huset med 12 kvm balkong och utsikt över Hammarby Sjö

En modern tvåa och en halva högst upp i huset i gavelläge letar nu ny ägare. Hela lägenheten har fått nya golv samt golvlister och därtill ett helt nytt kök.

Vardagsrum och kök är lägenhetens hjärta och går i perfekt harmoni med en vacker öppen planlösning. Stora härliga fönster i tvåväderstreck och utgång till den magnifika balkongen om ca 12 kvm med utsikt över Hammarby Sjö, Sofia Kyrka och Globen samt även Skanstullsbron. Kök och vitvaror är nya 2019.

Sovrummet ligger avsides och i direkt anslutning finns ett extra rum som idag används som klädkammare, men som även kan nyttjas sm arbetsrum/barnrum. Även hallen är välplanerad med riktigt gott om förvaring. Badrummet är modernt i mörka sobra toner med bekvämligheter som tvättmaskin och torktumlare.

I populära Henriksdalshamnen bor du med ett utmärkt läge med närhet till stadens stora utbud och puls men med lugnet runt hörnet med härliga promenadstråk som sträcker sig längs med kajen och vattnet.


Kommunikationerna i området är mycket bra, buss 71 går mellan Jarlaberg och Slussen med stopp vid både Nacka Forum och Sickla Köpkvarter. På behagligt avstånd finns både tvärbanan, som går mellan Sickla udde och Solna Station via Gullmarsplan och Liljeholmen, och Saltsjöbanan, som går mellan Saltsjöbaden och Slussen. Dessutom trafikerar den lokala färjan M/S Lotten mellan Henriksdalshamnen, Lumabryggan och Barnängsbryggan på Södermalm. Färjan M/S Emelie trafikerar även den mellan Barnängsbryggan, Luma och Henriksdalshamnen, men fortsätter sedan vidare till Nybroplan via Masthamnen och Djurgården. Inom ett par år kommer även tunnelbanenätet att byggas ut och Sjöstan får enligt plan även tunnelbanetrafik.


Utbudet av restauranger och kaféer är både varierande och spännande, så ni behöver inte gå långt för att trivas. För att nämna några finns här Henricks med härliga uteserveringar sommartid, Dollys steak & burger för den hungrige och Pong med god asiatisk mat och buffé. Närbutiken Handlarn finner ni alldeles runt knuten och till Sickla Köpkvarter och Nacka forum går det enkelt att ta sig. I närområdet finns även bageri, förskolor och grundskolor, exempelvis förskolan Båtklubben, Ekbackens förskola, Lugnets skola och Vittra Sjöstaden. I områdena omkring Henriksdalshamnen finns även flera gymnasieskolor med olika inriktningar.


För den friluftsintresserade kan man vintertid åka skidor i närbelägna Hammarbybacken, med ett populärt utegym beläget vid foten, och som även sommartid ger en magnifik utsikt över hela Stockholm. På bekvämt avstånd ligger även Nackareservatet där du kan njuta av vackra omgivningar och natur året om. I reservatet finns även Söderbysjöns badplats, Hellasgården, löp- och skidspår och mountaintbikebanor.

Ehsan Sedagati - Mäklare Hammarby Sjöstad / Johanneshov

STORLEK:

2.5 Rum

BOAREA:

69 kvm

Avgift:

4 677 kr

Pris:

(75 290 kr/kvm) 5 195 000 kr

Aktuellt bud:

5 200 000 kr (75 362 kr/kvm)
Ansök om lånelöfte

Notarlånet i samarbete med Lånekoll

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Notar erbjuder både digitala och privata visningar. Kontakta ansvarig mäklare för mer information!

Ansvarig mäklare

Ehsan Sedagati

Ehsan Sedagati

08-400 213 41 · 0709-99 79 07


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

Visa på karta

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Fendergatan 13, vån 7 av 7 Hammarby Sjöstad

HitCounter