Skånegatan 57A

Katarina/Sofia / Stockholm kommun
5 550 000 kr
  • 2 rum
  • 59 kvm

Noggrant renoverad tvåa på bästa adress med alla rätt!

På Skånegatan 57A ligger denna helt fantastiska 2a, tredje våningen in mot gård och balkong i västerläge samt två fungerande kakelugnar. En lägenhet som varsamt har renoverats(2017/2018) i absoluta toppskick med väl genomtänkta färg och materialval, platsbyggd inredning, stilfulla elementskydd, ny samt infräst el och med alla fina sekelskiftesdetaljer väl bevarande.

Med Nytorget runt hörnet och SoFo:s breda utbud av barer, butiker, caféer och restauranger, är detta en av Södermalms bästa adresser!

Direkt när man kommer innanför entrén förstår man att detta verkligen är en bostad där inget lämnats åt slumpen. Platsbyggd garderobsförvaring med gott om utrymme och läderklädd sittyta. Vackert furugolv med höga golvsocklar som leder vidare in i lägenheten och där man nås av ett härligt ljusinsläpp från flertalet fönster. Köket har släta stilfulla luckor och bra med förvaring hela vägen upp till tak, fullt utrustat med micro, diskmaskin, ugn, induktionshäll, kyl/frys samt fläkt. Snygg bänkskiva i kalksten som matchas av ett stänkskydd i samma stil. Framför kakelugnen myser man gärna till det med en tänd brasa och god bok, snygg platsbyggd bokhylla som även fungerar som bänk och vedförvaring. Balkongen ligger i bästa solläge och har god plats för balkongmöbler.
I sovrummet finns det flertalet garderober för förvaring samt en platsbyggd säng med förvaringslådor undertill samt mindre förvaring i sänggaveln. Från sovrummet finns även en rymlig klädkammare att tillgå. Badrum är såklart även detta i toppskick med stor badrumsspegel, takdusch och goda förvaringsytor samt en tvättmaskin.

Området erbjuder en lugn oas mitt bland Stockholms myllrande folkliv. I direkt anslutning finner du SoFo:s breda utbud av trendiga butiker, caféer, restauranger och barer i kombination med närheten till grönområden. Kommunikationsmöjligheterna är obegränsade då man når tunnelbana (Medborgarplatsen) och pendeltåg (Stockholm Södra) med en kort promenad.

Varmt välkommen på visning!

Pelle Andersson - Mäklare Södermalm / Katarina / Sofia

Storlek:

2 rum

Boarea:

59 kvm

Avgift:

2 270 kr

Slutbud:

5 550 000 kr (94 068 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Pelle Andersson

Pelle Andersson

0708-67 70 29


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter