Dirigentvägen 168

Gottsunda / Uppsala kommun
1 995 000 kr
  • 4 Rum
  • 92.8 kvm

4:a med radhus-känsla!

FAST PRIS - Bostaden säljs till ett fast pris så kontakta mäklaren för visning av bostaden.

Välkomna till Dirigentvägen 168 och Brf Dirigenten. Här återfinns nu en bostad om fyra rok i ett av områdets absolut bästa lägen. Som boende i Brf Dirigenten så kommer ni kunna njuta av att bo i en bostadsrättsförening, samtidigt som ni får känslan av att ha ert egna hus. På baksidan finner ni en lättskött och egen trädgård med extra bonusyta genom skogspartiet. Här är det mycket sol och absolut ingen insyn.

När ni kommer in i bostaden möts ni av en stor och rymlig hall. I anslutning till hallen finner ni en generös klädkammare som många använder som extra rum. I dagsläget har det använts som stor plats för avhängning och hemmakontor. Vidare finner ni ett funktionellt kök med bra arbetsytor för den kreative. Köket inrymmer även bra plats för matgrupp. Vardagsrummet ger plats både för större matgrupp och rejäl soffgrupp. Från vardagsrummet når ni den insynsskyddade uteplatsen som är beläget i härligt solläge. I entréplan finner ni även ett badrum.

Här bor ni i en förening med varmgarage, stor föreningslokal, gym och en grönskande innergård med grillplats. Bekvämt läge där ni har omedelbar närhet till Gottsunda Centrum med affärer, vårdcentral, apotek, folktandvård, simhall, bibliotek och restauranger. Goda förbindelser till Uppsala city via fina cykelvägar eller buss. BMC, Polacksbacken och Ultuna ligger även de på ett bekvämt cykelavstånd.

Anmäl ert intresse för att säkerställa att ni tar del av all information.
En bostad som måste upplevas på plats - Välkomna!

Mikael Lindström - Mäklare Uppsala

STORLEK:

4 Rum

BOAREA:

92.8 kvm

Avgift:

5 337 kr

Slutbud:

1 995 000 kr (21 498 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Mikael Lindström

Mikael Lindström

0768-54 99 09


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter