Bennebolsgatan 8

Spånga Solhem / Stockholm kommun
2 210 000 kr
  • 2 Rum
  • 41.5 kvm

Underbar minitvåa med stor uteplats i privat soligt läge!

Hjärtligt välkomna till denna härliga minitvåa med trivsam markkontakt och en stor uteplats i soligt läge. Lägenheten har ett av områdets allra bästa lägen i föreningen närmast torget med ett privat insynsskyddat solläge nedanför sekelskiftesvillorna i gamla Solhem. Kök och badrum är modernt utrustade och sovalkoven rymmer gott och väl en dubbelsäng. I hallen finns det gott om förvaringsmöjligheter bland annat i den rymliga klädkammaren.

Föreningen är en av de bästa i området med en välskött ekonomi och både hus och innergård är välskötta. Föreningen äger marken och i avgiften ingår kabel-TV (17 kanaler) och bredband 100 Mbit/s från Ownit (uppgradering till 1000 Mbit/s 149 kr/mån). Som medlem har man tillgång till föreningens tvättstuga, cykel- och barnvagnsrum, samlingslokal och övernattningsrum. Föreningen har 34 parkeringsplatser och 22 carport-platser, just nu finns det lediga p-platser!

Läget i Solhem är mycket eftertraktat med sin placering långt bort från vägar och de stora rörelserna av människor. Samtidigt är det inte längre än fem minuters promenad bort till det trivsamma Spånga Torg med gott om trevliga småbutiker, som Dennis kött, Mariannes fisk och Spånga Konditori av och med årets bagare 2015 Gabriel Di Gredo. Här finns flera trevliga restauranger, ett välsorterat Ica, frisör, bank m.m. Det finns i närområdet flera populära grundskolor, förskolor samt ett gymnasium, simhall och den stora Spånga Idrottsplats med många fotbollsplaner, löparbanor, inomhushall, ishall och utegym. Den lilla gräsplanen Gläntan ligger inne i det vackra villaområdet i Solhem. Kommunikationerna in mot stan är mycket goda och med pendeln når ni Odenplan på 10 minuter och Centralen på 13 minuter. Det finns dessutom ett stort utbud av busslinjer mot Brommaplan, det stora Vällingby centrum, Kista m.m.

Tomas Ekström - Mäklare Bromma / Spånga

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

41.5 kvm

Avgift:

3 255 kr

Slutbud:

2 210 000 kr (53 253 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter