Strindbergsgatan 50

Charmig etta på attraktiv adress i ekonomiskt stabil förening

Kommande försäljning Gärdet - Östermalm Stockholm kommun

LÅGT BELÅNAD FÖRENING | OPTIMAL ETTA | ATTRAKTIV ADRESS

Här finner ni en optimal 1:a om 23 m² på eftertraktad adress ett stenkast från stadens puls och med Tessinparken som granne. Lägenheten har genomgående vita väggar och ett härligt ljusinsläpp från två stora fönsterpartier.

När vi kliver in i hallen finner vi avhängningsmöjligheter direkt till vänster och till höger har vi lägenhetens stambytta badrum med vitkaklade väggar, ljusgrått golv och inredning i form av badkar, WC, en kommod med gott om förvaring samt handdukstork. Allrummet är öppet, ljust och rymligt med en platsbyggt loftsäng samt utrymme för både soffa och matplats. Här finns även en inbyggd och rymlig klädkammare. Lägenhetens charmiga kök har gott om förvaring i under- och överskåp samt maskinell utrustning i form av kyl, frys, kombiugn, fläkt, spis med två plattor. Hiss finns i huset och nuvarande ägare disponerar ett vindsförråd till lägenheten

LÅGT BELÅNAD FÖRENING | OPTIMAL ETTA | ATTRAKTIV ADRESS

Här finner ni en optimal 1:a om 23 m² på eftertraktad adress ett stenkast från stadens puls och med Tessinparken som granne. Lägenheten har genomgående vita väggar och ett härligt ljusinsläpp från två stora fönsterpartier.

När vi kliver in i hallen finner vi avhängningsmöjligheter direkt till vänster och till höger har vi lägenhetens stambytta badrum med vitkaklade väggar, ljusgrått golv och inredning i form av badkar, WC, en kommod med gott om förvaring samt handdukstork. Allrummet är öppet, ljust och rymligt med en platsbyggt loftsäng samt utrymme för både soffa och matplats. Här finns även en inbyggd och rymlig klädkammare. Lägenhetens charmiga kök har gott om förvaring i under- och överskåp samt maskinell utrustning i form av kyl, frys, kombiugn, fläkt, spis med två plattor. Hiss finns i huset och nuvarande ägare disponerar ett vindsförråd till lägenheten. I avgiften om 1 255 kr ingår värme, vatten och bostadsrättstillägg.

Bostadsrättsföreningen Mercurius Måne består av 40 bostadsrättslägenheter och tre lokaler med hyresrätt. Föreningen äger marken och har en fantastiskt god ekonomi med endast 1 076 kr i skuld per kvm. I fastigheten finns det en stor gemensam takterrass, tvättstuga, cykelrum, ett litet snickeri, samt ett kombinerat styrelse- och klubbrum. Det finns inga beslut på kommande avgiftsändringar.

Kommunikationerna är de bästa tänkbara med både buss 1, 4, 54 och 72 samt tunnelbana Karlaplan och Stadion i direkt närhet till bostaden. Området är mycket attraktivt med närhet till allt som Östermalm och Gärdet har att erbjuda med shopping, nöje och fritidsaktiviteter. Trevliga parker som Tessinparken och både Gärdesfältet samt Djurgården med skön natur för promenader i stillhet. I hela området finns ett fantastiskt utbud av allt man kan önska, så som caféer, restauranger och butiker.

Behöver du hjälp med att sälja din bostad?

Pris Kontakta mäklare
Boarea 23 kvm
Antal rum 1 rum
Avgift
1 255 kr
Mäklare Östermalm, Gärdet, City

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Kontakta mäklare för visning

Anmäl intresse

Planlösning

Dokument & information

Stadgar 2018
Energideklaration
Underhållsplan
Årsredovisning 2023

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här