Mjölnerbacken 61, 4tr

Mjölnerbacken 61, 4tr

Rissne / Sundbyberg / Sundbyberg kommun
1 995 000 kr
  • 2 rum
  • 53 kvm
Anmäl intresse

Magisk 2:a högst upp i huset på populär adress!

* RENOVERAD * STABIL FÖRENING * LÅG AVGIFT *
***Föranmälan till visning för mer info!***

MISSA INTE chansen till ett boende utöver det vanliga! Här har man verkligen tänkt till med exklusivt materialval! Bostaden erbjuder ett bekvämt och trivsamt boende med perfekt planlösning. Det stilmedvetna köket har en arbetsvänlig utformning som gör matlagningen till ett rent nöje. Köksinredningen bjuder på praktisk förvaring och all modern köksutrustning som kan önskas i form av mikro, ugn, diskmaskin samt kyl/frys. Härifrån nås även lägenhetens charmiga balkong med utsikt mot den grönskande och trevliga innergården. Öppet och luftigt vardagsrum med stort ljusinsläpp och gott om plats för familj och vänner att umgås, här finns även plats för långbord som rymmer upp till 10 personer!
Bostadens Master Bedroom erbjuder flera möbleringsalternativ samt gott om plats för förvaring. Charmigt badrum förberedd för tvättmaskin och torktumlare!

Lägenheten ligger med ett prefekt läge med närhet till expansiva Rissne C som har ett varierat utbud av matbutiker, restauranger, shopping och vårdcentral. Rissne C kommer inom kort att totalrenoveras och moderniseras av den nya fastighetsägaren BALDER där tvärbanan även kommer dras ut hit.
Här bor ni med grönska och natur runt knuten som de som populära Rissneängarna och Igelbäckens naturreservat. För Er som gillar att vara ute i naturen så finns fina motionsspår kring Lötsjön och Råstasjön i närheten. Området erbjuder också ett flertal dagis och skolor. För den som är shoppingsugen finns Mall of Scandinavia, Kista Galleria och Bromma Blocks som närmaste köpcenter med ett stort utbud. Utmärkta kommunikationer med kort promenad till T-bana som tar er till Stockholm city på knappt 15 min samt flertalet bussförbindelser.

Denna lägenhet måste upplevas!
Välkommen på visning!

Shervin Hashemi - Mäklare Sundbyberg

Storlek:

2 rum

Boarea:

53 kvm

Avgift:

2 551 kr

Visning:

Söndag 25/8 Kl. 11:45-12:15

Pris:

(37 642 kr/kvm) 1 995 000 kr

Aktuellt bud:

2 260 000 kr (42 642 kr/kvm)

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Mjölnerbacken 61, 4tr, Rissne / Sundbyberg.

HitCounter