Stapelgatan 5, 4 tr

Hammarby Sjöstad / Stockholm kommun
5 800 000 kr
  • 3 Rum
  • 81.5 kvm

Låg avgift, två balkonger, vattenutsikt, goda förvaringsmöjligheter

Redan när du kliver in i lägenheten möts du av en ljus och luftig känsla. Hallen har ett praktiskt klinkergolv och dessutom gott om förvaring. Vardagsrummet är stort och rymligt vilket gör att det är lätt att möblera både med en soffgrupp och annat möblemang. Ljusinsläppet från de stora fönsterna som tillsammans med de ljusa väggarna ger bostaden en fräsch och trivsam känsla. Vardagsrummet präglas av den stora balkongen i sydväst som blir en förlängning av rummet sommartid. Har kan du sitta och njuta med utsikt över Hammarby sjö.

I anslutning till vardagsrummet finner du köket som både är praktiskt och välutrustat med maskinell utrustning som underlättar vardagen. Här har du gott om förvaring bakom vita, stilrena skåpsluckor och ett stort skafferi. I köket finns det även generöst med utrymme för stort matbord med plats för hela familjen. Genom köket når du även bostadens andra balkong. Här kan du avnjuta en mysig frukost eller grilla kvällens måltid.

Planlösningen inrymmer även två väldisponerade sovrum som rymmer stora sängar och andra möbler utan problem. Det mindre rummet ligger i anslutning till en klädkammare.

Sist men inte minst ett stort och fräscht badrum, tidlöst inrett med vita kaklade väggar och ett mörkt klinkergolv. Här finns en lyxig duschkabin, golvvärme och klädvårdshörna med ovanpåliggande bänkskiva och vägghängda skåp.

Sammanfattningsvis en fantastisk lägenhet i välskött förening med låg avgift.

I populära Henriksdalshamnen bor du med ett utmärkt läge med närhet till stadens stora utbud och puls men med lugnet runt hörnet med härliga promenadstråk som sträcker sig längs med kajen och vattnet.

Kommunikationerna i området är mycket bra, buss 71 går mellan Jarlaberg och Slussen med stopp vid både Nacka Forum och Sickla Köpkvarter. På behagligt avstånd finns både tvärbanan, som går mellan Sickla udde och Solna Station via Gullmarsplan och Liljeholmen, och Saltsjöbanan, som går mellan Saltsjöbaden och Slussen. Dessa linjer planeras att byggas ihop under hösten 2017. Dessutom trafikerar den lokala färjan M/S Lotten mellan Barnängsbryggan på Södermalm, Lumabryggan och Henriksdalshamnen. Färjan M/S Emelie trafikerar även den mellan Barnängsbryggan, Luma och Henriksdalshamnen, men fortsätter sedan vidare till Nybroplan via Masthamnen och Djurgården. Inom ett par år kommer även tunnelbanenätet att byggas ut och Sjöstan får enligt plan även tunnelbanetrafik.

Utbudet av restauranger och kaféer är både varierande och spännande, så ni behöver inte gå långt för att trivas. För att nämna några finns här Henricks med härliga uteserveringar sommartid och Pong med god asiatisk mat och buffé. Närbutiken Handlarn finner ni alldeles runt knuten och till Sickla Köpkvarter och Nacka forum går det enkelt att ta sig. I närområdet finns även bageri, förskolor och grundskolor, exempelvis förskolan Båtklubben, Ekbackens förskola, Lugnets skola och Vittra Sjöstaden. I områdena omkring Henriksdalshamnen finns även flera gymnasieskolor med olika inriktningar.

För den friluftsintresserade kan man vintertid åka skidor i närbelägna Hammarbybacken, med ett populärt utegym beläget vid foten, och som även sommartid ger en magnifik utsikt över hela Stockholm. På bekvämt avstånd ligger även Nackareservatet där du kan njuta av vackra omgivningar och natur året om. I reservatet finns även Söderbysjöns badplats, Hellasgården, löp- och skidspår och mountaintbikebanor.

Hanna Parwén - Mäklare Hammarby Sjöstad / Johanneshov

STORLEK:

3 Rum

BOAREA:

81.5 kvm

Avgift:

2 793 kr

Slutbud:

5 800 000 kr (71 166 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter