Fibyvägen 3

Vänge / Uppsala kommun
6 100 000 kr
  • 8 Rum
  • 198 + 4 kvm

Många drömmer om att få bo i ett hus lik denna, så nu har ni chansen!

Vi på Notar är glada att få presentera detta unika och graciösa hem som nu kommer häpna marknaden. Det är ett få förunnat tillfälle när ett sådant fint hus i Vänges lummiga villakvarter kommer ut på marknaden. Huset talar för sig självt men behöver upplevas på plats för att verkligen kunna förmedla det magnifika uttryck som huset besitter.

Välkomna till Fibyvägen 3, här finner ni detta charmiga hus med en hög standard och en härlig grönskande trädgård. Huset som mäter upp till 202 kvm med både bo- och biarea inräknat fördelar sig fint på entréplan, övre plan samt en inredd vind. Här finner ni ett genomgående fint ljusinsläpp samt vackert trägolv och en härlig kakelugn som ger huset karaktär. Huset har ett stort kök och ett flertal större sällskapsytor som ger möjlighet för er att samla alla nära och kära.

Detta boende är något utöver det vanliga som kommer ge en hög levnadsstandard för hela familjen. Här får ni inte bara ett fantastiskt hus utan även en härlig trädgård med äppelträd och blommande buskar som enkelt blir den perfekta platsen för hela familjen. Trädgårdsentusiasten finner utrymme för egna odlingar och rogivande trädgårdsarbete. För andra plats att bara slappa i en hängmatta och njuta.

På gården finner ni vidare ett uthus med vedeldad bastu och dusch på ca 20 kvm samt ett förråd på ca 30 kvm med palts för bland annat trädgårdsredskap. Familjens alla bilar kan parkeras på den breda uppfarten.

Här bor ni i ett tryggt och charmigt villaområde med direkta närhet till dagis, förskola, grundskola med låg och mellanstadiet.

I närheten finner ni bibliotek, restaurang, distriktssköterska och livsmedelsaffär. Endast 7 minuter bort ligger Stenhagen med bl a stormarknad, Systembolaget och flertal andra butiker.

För sportintresserade finns motionsspår som under vintertid förvandlas till skidspår, tennisbanor och Hagunda idrottsförening för barn och ungdomar. Aktiviteter för friluftsliv finns att finna vid naturreservat Fiby urskog. I närområdet finns även ridskola ca 3 km väster om Vänge och golfbanor ca 7 km bort.

Kommunikationer till och från Uppsala är mycket goda. Det finns cykelväg från centrala Uppsala, bil tar ca 15 minuter och bussförbindelserna till Vänge är goda.

Varmt välkommen hem!

Damir Bicharov - Mäklare Uppsala

STORLEK:

8 Rum

BOAREA:

198 kvm

BIAREA:

4 kvm

Tomtarea:

2 000 kvm

Slutbud:

6 100 000 kr (30 808 kr/kvm)

(Inkl. Biarea 30 198 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Damir Bicharov

Damir Bicharov

0768-54 95 05


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Jesper Staring

Jesper Staring

0768-54 96 85


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Visa på karta
HitCounter