Vasaloppsvägen 122, vån 3

Hägersten-Liljeholmen Västertorp / Stockholm kommun
2 250 000 kr
  • 2 rum
  • 55 kvm

Stor, inglasad balkong i sydväst - Mycket gott skick - Hiss & garage - Nära tunnelbana & centrum!

Med närhet till Västertorps tunnelbanestation och centrum finner ni denna ljusa och fräscha bostad i fastighet från 2011 vilken bland annat erbjuder hiss, garage, barnvagns- och cykelförråd. Bostaden präglas av ljusa, smakfulla färgval och gott ljusinsläpp tack vare generösa fönsterpartier och en härlig inglasad balkong med eftermiddags- och kvällssol. Här finns bland annat helkaklat badrum med tvättmaskin och torktumlare, vardagsrum med delvis öppen planlösning mot kök med varmluftsugn, integrerad diskmaskin, inbyggd mikrovågsugn, spishäll och kombinerad kyl/frys. Vidare finns ett rymligt sovrum med stor garderob och fönsterpartier mot lummig baksida. För ytterligare förvaring finns ett stort källarförråd.

Bostadsrättsföreningen Isdansen innefattar ett bostadshus vilket är nyproducerat av NCC 2011 och innehåller 30 st lägenheter med adresserna Vasaloppsvägen 118-122. Föreningen är välskött och erbjuder gemensamma utrymmen så som cykelförråd, barnvagnsförråd och källarförråd för de boende. I avgiften ingår Telias triple-play funktion med bredband 100 Mbit/sek, TV med grundutbud och IP-telefoni. Föreningen tillhandahåller parkering i garage med 30 st platser á 750 kr/mån. I övrigt råder det boendeparkering på omkringliggande gator med taxa 5. I fastigheten finns soprum för hushållssopor och källsortering och i entréplan finns även postboxar. Inga större renoveringar är planerade då huset byggdes 2011 och det bör inte vara aktuellt inom överskådlig framtid.

Här bor ni i ett lummigt och barnvänligt område med närhet till det mesta. Lägenheten är placerad med närhet till Västertorps tunnelbanestation i centrum endast ca 2-3 minuter från porten. I Västertorps centrum finns utöver tunnelbana det man kan tänkas behöva såsom bank, café, sushi, thai invid tunnelbanan, pizzerior, kinesisk restaurang, kvarterskrog, butiker och mataffärerna Coop och Hemköp, vilka har generösa öppettider. Här finns bland annat populära och mysiga konditoriet "Bakstugan" som har ett härligt utbud av sötsaker. Tre gånger om året anordnas även en marknad i Västertorp, vilket skapar en mysig och bra sammanhållning i området och god kontakt med sina grannar. Nära bostaden finns förutom det stora lekparksområdet "Lugnet" dessutom basketplan, fotbollsplan, utegym samt Västertorps sim- och idrottshall och utomhusbadet Hägerstensbadet. På promenadavstånd nås även restaurang- och kulturutbudet vid Telefonplan och Fruängen. Flera populära förskolor samt grundskolor finns belägna i närområdet, däribland Västertorpsskolan samt Hägerstensåsens skola, vilka båda inrymmer utbildning från förskola till och med årskurs 6. Det finns en förskola precis invid fastigheten på behagligt avstånd. De gymnasieskolor som är närmast belägna finns i Liljeholmen, Brännkyrka och Skärholmen. Med tunnelbanan tar ni er lätt vidare till bland annat närliggande Liljeholmen med populär galleria och ytterligare anknytningar såsom bussar och tvärbana. På 10 minuter når ni stadens puls i Hornstull. För mer shopping finns Kungens Kurva på nära avstånd med bil där bland annat IKEA finns beläget.

Varmt välkomna på visning av detta fina boende i populärt område ett stenkast från tunnelbana!

Signe Caroline Sjövall - Mäklare Liljeholmen

Storlek:

2 rum

Boarea:

55 kvm

Avgift:

3 689 kr

Slutbud:

2 250 000 kr (40 909 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter