Hannebergsgatan 32, 1 tr

Optimalt planerad 2:a med perfekta kommunikationer runt hörnet.

Såld Solna C/Fristaden Solna kommun

Välkommen till denna trevligt planerade två. Alla rum omfamnas av ljusa väggar och genomgående ekparkett. Badrummet och köket är tilltagna och bjuder på full maskinell utrustning.

Här bor ni bekvämt och modernt. Utanför porten finns det mesta inom service och utmärkta kommunikationer. Väl inne i lägenheten slås ni av det härliga ljusinsläppet som de stora fönsterpartierna skapar. Vardagsrummet bjuder på plats för både soffa och matbord och härifrån nås balkongen med slående utsikt över området. Trädet utanför balkongen är körsbärsblom, som är fantastiskt fint under våren.

Köket är stilrent inrett och här finns alla bekvämligheter för att göra matlagningen till ett nöje. Sovrummet bjuder på bra möjligheter för klädförvaring och i hallen finns en garderob placerad för att dölja ytterkläder och ge ett städat välkomnande intryck. Ifrån hallen nås också det stilsäkra badrummet med dusch och en tvättpelare.

Kommunikationerna är optimala och det är svårslaget att ha tillgång till både ett busstorg med flera linjer, T-bana runt knuten (9 minuter till T-centralen) utöver detta finns pendeltåg och tvärbanan som går mellan Alvik och Solna station på promenadavstånd.

Solna Centrum har öppet mellan 10.00 till 20.00 på vardagar. I centrumet finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank frisör, blomsterbutiker m.m.
Flera gym, däribland 24 Fitness ligger en bit upp på Huvudstagatan.
Skytteholmsparken är en grönskande oas som ligger ett stenkast bort. Här finns perfekta promenadstråk för er som har hund. Parken utnyttjas även av soldyrkare och för picknick och sport under vår och sommar.

Solna är en kommun som växer så det knakar. På ca 15 minuters promenadavstånd når ni Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena ligger. Här hittar ni även Nordens största köpcenter- Mall of Scandinavia. Gallerian är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga.

Varmt välkomna på visning!

Slutpris 3 230 000 kr
Pris / kvm 64 600 kr
Boarea 50 kvm
Antal rum 2 rum
Avgift 3 041 kr
Mäklare Solna

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa alla bilder
Visa film

Vad är din bostad värd?
Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här