Smedsbacksgatan 26, 2 tr

Smedsbacksgatan 26, 2 tr

Gärdet / Östermalm / Stockholm kommun
2 495 000 kr
  • 1.5 rum
  • 29 kvm
Anmäl intresse

Solig balkong och sovalkov nära t-bana

Välkommen till Gärdets bästa etta. Med ett mycket rogivande och attraktivt läge på härliga Smedsbacksgatan ligger denna perfekta och rymliga bostad. Lägenheten är i mycket gott skick med vacker fiskbensparkett i original, fina ytskikt och stambytt badrum. Hög takhöjd ger bra rymd till hela lägenheten och stora fönster i sydvästligt läge släpper in mycket ljus.

Här hittar du en optimalt planerad etta på våning två med attribut som solig balkong, ordentligt kök samt separat sovdel. Lägenheten är tack vare många fönster otroligt ljus och på balkongen kan du avnjuta sol större delen av dagen sommartid. Bostaden är lättmöblerad och rymmer soffa, tv-möbel, matbord samt säng i avskild sovalkov (denna vägg tas enkelt ned för den som önskar). Förvaring finns bakom skjutdörrar i hallen samt i förråd på vinden. Köket är ovanligt stort för att vara en etta och här finns gott om förvaring bakom vita luckor, kyl och frys, spishäll, ugn, kolfilterfläkt samt plats för matbord. För den som önskar kan även matbord placeras i vardagsrummet invid hörnfönstret. Från vardagsrummet når du balkongen i sydväst, här har du sol från förmiddag till kväll. Bostadens badrum är stambytt och helkaklat i smakfulla färger. I hallen utanför finns det fina originalgolvet i kolmårdsmarmor bevarat och säkerhetsdörr är installerad.


Föreningen är ekonomiskt stabil och har hiss, tvättstuga, cykelförråd, vindsförråd samt en gemensam takterrass som medlemmarna får använda.

Här bor du på en lugn återvändsgata men med nära till allt. Från porten är det bara ett par minuter till stadspulsen via T-bana Gärdet (ca 1 min från porten) buss 1 (ca 5 min) eller med cykel. Några hus bort ligger populära ICA Gärdet (vid T-banan), sushi, pizzeria, fik och restauranger. Det är bara en kort promenad till Gärdesängarna med perfekta motionsslingor, Kampementsbadet och småvägar ut till Djurgården. Även gångavstånd till Tessinparken med mysig uteservering sommartid och Karlaplan med köpcentrum Fältöversten. Nära till utegym, Kungliga Tennishallen, Ryttarstadion, SATS och Friskis. Området är lugnt och stillsamt helt i funkisstil.


Varmt välkommen på visning!

Emmy Thorén - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

Storlek:

1.5 rum

Boarea:

29 kvm

Avgift:

2 039 kr

Visning:

Söndag 20/1 Kl. 13:00-13:30

Pris:

(86 034 kr/kvm) 2 495 000 kr

Aktuellt bud:

2 700 000 kr (93 103 kr/kvm)

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Smedsbacksgatan 26, 2 tr, Gärdet / Östermalm.

HitCounter