Barnängsgatan 21A, 1tr

Södermalm / Stockholm kommun
3 680 000 kr
  • 2.5 rum
  • 64 kvm

Yteffektiv "minitrea" på eftertraktad adress - Garage!

Med attraktivt läge i lugnt område mellan Vitabergsparken och Hammarby Sjö finner ni denna fräscha och yteffektiva 2,5-rummare med fransk balkong och intressanta disponeringsmöjligheter.

Lägenheten färdigställdes år 2013 som två rum och kök. Nuvarande ägare har sedan på ett väl genomtänkt sätt skapat ett ytterligare "minisovrum". För den som önskar fungerar denna yta även utmärkt som lyxig klädkammare eller hemmakontor.

Planlösningen innefattar en luftig sällskapsdel med rikligt ljusinsläpp, här hittar ni kök och vardagsrum i öppen lösning. Köket har full maskinell utrustning (kyl/frys, spishäll, spisfläkt, ugn, mikrovågsugn och diskmaskin), gott om förvaring och bra arbetsytor. I anslutning till vardagsrummet ligger sovrummet, här ges plats för dubbelsäng och en garderobsvägg. Det som idag nyttjas som barnrum har plats för en säng, skrivbord samt en dubbelgarderob. Badrummet är helkaklat med klinkers, badkar, handfat, wc, handukstork samt tvättmaskin och torktumlare. Hall med garderober för ytterkläder.

Perfekt läge med närhet till allt! Barnängsgatan är en förlängning av Bondegatan och ni promenerar upp till Nytorget och SoFo med populära restauranger och butiker på bara några minuter. I direkt närhet har ni även härliga Vitabergsparken och promenadstråken längs Hammarby Sjö. Kommunikationerna här är svårslagna, utanför dörren hittar ni busslinjerna 2, 57 och 66 som med tät trafik tar er genom Stockholm. Ett populärt alternativ för de som jobbar in city är pendelbåten (på sl-kort) till Nybrokajen.

Eftertraktad bostadsrättsförening med garage, gästlägenhet, bastu/relax, samlingslokal och fin innergård.

Varmt välkommen på visning!

Henrik Rundgren - Mäklare Nacka

Storlek:

2.5 rum

Boarea:

64 kvm

Avgift:

4 206 kr

Slutbud:

3 680 000 kr (57 500 kr/kvm)

Kontakt

Bilder

Planritning

HitCounter