Gröndalsvägen 170

Gröndal / Stockholm kommun
4 000 000 kr
  • 2.5 Rum
  • 83 kvm

Smakfull interiör av högsta klass, låg avgift & underbar radhuskänsla!

Modern och smakfullt renoverad lägenhet med stor inglasad balkong & egen uteplats i Brf med extremt låg belåning och mycket stabil ekonomi!

Här bjuds man på en mycket stilfull interiör bestående av genomgående eleganta parkett- och klinkergolv, modernt renoverat kök med smakfulla materialval, stilrent renoverat badrum med golvvärme och lägenhetsfönster med extra laminerat glas. Bostaden präglas av en härlig atmosfär tack vare generösa ytor som kombineras med den moderna luftiga och öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum. Förvaringsmöjligheterna är mycket goda tack vare en stor walk-in-closet som även rymmer en arbetshörna. Från den soliga och inglasade balkongen når man den unika och stenbelagda uteplatsen som nyttjas av lägenhetens nuvarande ägare.

Mycket välskött Brf med "endast" 17 Mkr i lån, 28st hyresrätter kvar (som kan ses som ett dolt kapital), 10% sänkt avgift -16, 5% sänkt avgift -17 och som i höstas såldes en bostad som inbringade ca 6.5 Mkr i kapital!

Ekensberg är ett mycket lugnt och omtyckt område som samtidigt ligger nära Citys puls. Bussen går dygnet runt och tar dig till Liljeholmen på ca 10 minuter där du hittar kompletterande bussar, tvärbana, t-bana och stor galleria med 4 mataffärer, ca 90 butiker och övrig service. Naturvänligare område går knappt att hitta då det finns många mysiga promenadstråk längs udden där du även kan bada på sommaren (det finns båda en brygga och klippor inom badrocksavstånd) och åka skridskor på vintern. En kort promenad bort ligger Vinterviken med det populära café Winterviken och Vintervikens Trädgårdscafé, och runt husknuten går färjan som tar dig till bl.a. Mälarhöjdsbadet, Stadshuset och Drottningholm.

Varmt välkommen!

Nicklas Talvitie - Mäklare Liljeholmen

STORLEK:

2.5 Rum

BOAREA:

83 kvm

Avgift:

2 460 kr

Slutbud:

4 000 000 kr (48 193 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter