Östervägen 36, 3tr

Solna Råsunda / Solna kommun
2 300 000 kr
  • 1 rum
  • 27 kvm

Charmig 1:a i lummigt läge

I ett lummigt läge med natursköna Råstasjön som granne ligger denna charmiga 1:a. Här bor Ni på eftertraktad adress med endast 5 min promenad till Mall of Scandinavia.

Till bostaden hör en rejäl balkong i soligt läge som vetter mot trivsamma omgivningar.

Samtliga ytor utnyttjas maximalt med smart lösning med loftsäng (vilket lämnas kvar tillsammans med trappan). Den väl tilltagna takhöjden tillsammans med det rikliga ljusinsläppet förstärker den rymliga känslan. Genomgående fint skick med påkostade och stilrena materialval. Passar Er som har högt ställda krav. Utmärkt förvaring i flertalet garderober samt förvaringsutrymmen i trappan.

Östervägen 36 är beläget centralt i populära Gamla Råsunda med närhet till restauranger, livsmedelsbutiker, caféer, biograf m.m. På kort gångavstånd finns Solna C med sitt rika utbud av service och butiker. Goda kommunikationer med tunnelbana (Näckrosen och Solna C), pendeltåg, tvärbana samt täta bussförbindelser.

Tvättstuga finns i fastigheten. Till boendet hör 2 st vindsförråd samt 1 st källarförråd. Välkommen till ett boende att stormtrivas i!

Storlek:

1 rum

Boarea:

27 kvm

Avgift:

2 076 kr

Slutbud:

2 300 000 kr (85 185 kr/kvm)

Kontakt

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter