Studentbacken 34, 3 tr

Östermalm Gärdet / Stockholm kommun
5 450 000 kr
  • 3 rum
  • 76.5 kvm

Perfekt trea med balkong. Garage i huset!

Välkommen till denna trea med acceptpris i Brf Gärdesbacken som uppfördes 2007 av JM. Närmaste T-bana nås inom ca 4 minuters promenad. Även buss nr 1 samt buss nr 54 (f.d. 62) inom ca 3 min avstånd.

- Accepterat pris.
- Bredband och kabel-tv ingår i avgiften.
- Garageplatser i huset.
- Tvättmaskin och torktumlare i badrum samt stor tvättstuga i huset.
- Högst upp i huset finns en gemensam takterrass med milsvid utsikt, trevligt möblerad under sommarhalvåret med solstolar och matplatser med möjlighet att grilla.

Lägenheten har en perfekt planlösning med ett stilrent fullutrustat kök med attribut som gott om förvaring, diskmaskin, vinkyl samt plats för stort matbord. Många andra i huset har valt att istället ta ned väggen mellan kök och vardagsrum för en öppnare planlösning. Köket har fönster i två väderstreck och matplatsen rymmer 8 personer.

Stort sovrum med garderober och plats för dubbelsäng. Sovrum nr 2 passar perfekt som barnrum eller gästrum med plats för säng, skrivbord eller annan möblering. Rymligt vardagsrum med fönster mot grönska och plats för matbord, soff- och tv-del samt mysig läs- eller lekhörna. En vacker oljad parkett går genom större delen av lägenheten. Tack vare de många fönstren och hörnläget känns lägenheten ljus och öppen. Från vardagsrummet når du lägenhetens stora balkong i lummigt och insynsskyddat läge.

Badrummet är stort, fräscht och helkaklat. Mörkt klinker med golvvärme och vitt kakel på vägg. Här finns bekvämligheten av tvättmaskin och torktumlare. Hallen har gott om plats för förvaring samt en stor klädkammare som även kan användas som arbetsrum.

Här bor du i en stabil och trevlig förening med många bekvämligheter. Lägenhetsförråd och barnvagnsrum i entréplan, garage når du via den stora hissen. Det finns tvättstuga, cykelrum och gemensam takterrass samt en trevlig gård med lekplats.
Populära ICA Gärdet nås inom ca 4 min och för storhandling finns Ica Kvantum i Värtahamnen.

Direkt närhet till naturen med bla, Lill-Jansskogen, Ladugårdsgärdet och Djurgården för picknick och utomhusaktiviteter. I närliggande Tessinparken finns en stor och populär plaskdamm som barnen gärna leker i under sommaren. I området finns också stall och ridfält, skridskoåkning på Östermalms IP samt preparerade skidspår på Ladugårdsgärdet vintertid. Nedanför Tessinparken ligger Karlaplan med köpcentret Fältöversten, där finns matbutiker, Apotek, Systembolag, flera restauranger och butiker. Sats Gärdet, Friskis samt utegym finns i området och du hittar även flera populära förskolor.


Varmt välkommen på visning!

Emmy Thorén - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

Storlek:

3 rum

Boarea:

76.5 kvm

Avgift:

4 575 kr

Slutbud:

5 450 000 kr (71 242 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter