Framnäsbacken 8

Solna kommun
4 600 000 kr
  • 5 rum
  • 109 kvm

Familjeidyll om 109 kvm med allt man kan önska sig!

Välkommen till denna modernt renoverada familjeidyll om hela 109 kvm, 5:a med 2 nya badrum, nytt kök och balkong vid Skytteholmen. Genomtänkt och praktisk planlösning med 4 rymliga sovrum i fil med ett högt och insynsskyddat läge. Lägenheten har även möjlighet att skärma av till en extra uthyrningsdel där allt är förberett, vilket skulle bidra till ett extremt billigt boende (se alternativ planskiss) . Öppen och social planlösning mellan det nya och stilrena köket och det ljusa, lättmöblerade vardagsrummet som leder er ut till bostadens trevliga balkong med kvällssol. Två helkaklade och moderna badrum är få förunnat och gör vardagen smidigare för den stora familjen. Bra förvaringsmöjligheter i samtliga sovrum samt i en separat klädkammare. Inbjudande och ljus hall med delvis klinkergolv välkomnar er in i denna fantastiska bostad! Överlag är detta en otroligt trevlig bostad som har total renoverats och bara måste upplevas på plats, en bostad för dig med högt ställda krav. Varmt välkomna!


Här bor ni i en förening med mycket god ekonomi i en stambytt fastighet.

Läget är perfekt, lugnt och rofyllt på en återvändsgata med närhet till gröna parker (Skytteholmsparken) såväl som Solna centrum med sitt rika utbud av shopping och service. Bullens bageri ligger en kort promenad från lägenheten där ni kan njuta av färsk bakat bröd och andra trevliga bakverk.

Skytteholmsparken är en grönskande oas. Här finns perfekta promenadstråk för er som har hund. Parken utnyttjas även av soldyrkare och för picknick och sport under vår och sommar. Solna Centrum har öppet mellan 10.00 till 20.00 på vardagar. I centrumet finns ett par stora livsmedelsbutiker, flera restauranger, modebutiker, systembolag, apotek, post, bank, frisör, blomsterbutiker m.m. Flera gym, däribland 24 Fitness ligger en bit upp på Huvudstagatan. Friskis och svettis har även ett 1600kvm stort gym i Solna centrum.

Nedanför gatan finns matbutiken Lidl och på endast några minuters promenad når du ICA Maxi i Solna Business Park, smidigare än så blir det knappast. I Solna centrum finns både T-bana och flera busslinjer, det tar bara 10 minuter med T-bana in till Stockholm city. För den som vill ta pendeln eller tvärbanan nås den på kort promenad. Här bor Ni med närhet också till Sundbybergs centrum och Huvudsta som både erbjuder bad och har sin omtalade 4H-gård. Dessutom finns ett rikligt friluftsliv med strandpromenader, bad och sjöar på behagligt gångavstånd. På gångavstånd finns även kulturskola, segelskola och ridskola.

Mall of Scandinavia ligger på gångavstånd. Här finns något för alla. Flera restauranger i olika prisklasser, massvis med trevliga caféer och shopping som du inte hittar någon annanstans i Stockholm. Det finns en anledning till att gallerian är Nordens största. Här finns shopping för alla plånböcker och stilar. Här finns gym, flera matbutiker och SF:s största biosatsning IMAX.

Varmt välkommen på visning!

Farzad Nourozian - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

5 rum

Boarea:

109 kvm

Avgift:

5 569 kr

Slutbud:

4 600 000 kr (42 202 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Farzad Nourozian

Farzad Nourozian

0708-99 79 20


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter