Evenemangsgatan 10

Solna Arenastaden / Solna kommun
3 850 000 kr
  • 3 rum
  • 67 kvm

Fantastisk 3:a med högt läge på en av Solnas populäraste adresser!

*** ACCEPTERAT PRIS ***

Varmt välkommen upp på 9:e våningen med sol hela dagen på balkongen! Denna välplanerade och toppmoderna drömbostad erbjuder en stabil förening och låg avgift! Social och öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Köket är arbetsvänligt och exklusivt med all maskinell utrustning som kan önskas i form av mikro, ugn, diskmaskin, samt kyl/frys. Med ingång från både vardagsrum och sovrum till den underbara balkongen med en utsikt som bara får dig att längta hem!
Badrummet är i absolut toppskick med mörkt klinkergolv, vitt kakel samt tvättmaskin och torktumlare. Läget kan inte vara bättre! Närhet till både god service, restauranger, natur och kommunikationer.

Mall of Scandinavia är Nordens största shoppingcenter med 250 butiker och flera restauranger och caféer finns det något för alla. IMAX som är SF:s senaste storsatsning lovar filmupplevelser utöver det vanliga. Här ligger också en Hemköp butik och ICA MAXI för de stora matinköpen. SATS gym har öppnat sin senaste anläggning just här. Intill ligger Friends Arena som underhåller er med olika evenemang.
Naturen finns runt knuten, Råstasjöns och Lötsjöns fina promenad- och löpvägar bildar tillsammans en motionsslinga på ca 5 km. Intill Råstasjön ligger Solna tennishall. För er som söker större utmaning så erbjuder Ursviks stora motionsområde bra terrängspår och under vintern skidspår.

Missa inte chansen! Varmt välkommen på visning.

Shervin Hashemi - Mäklare Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

67 kvm

Avgift:

2 784 kr

Slutbud:

3 850 000 kr (57 463 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter