Storgatan 72

Huvudsta / Solna kommun
Kommande bostad
  • 3 rum
  • 75.5 kvm
Anmäl intresse

Social och välplanerad lägenhet på våning 7 med fantastisk utsikt!

Välkommen in, stäng säkerhetsdörren bakom er och lugnet infinner sig. Här bor ni på sjunde av nio våningar ostört med närhet till Huvudsta Centrum runt hörnet. Den öppna planlösningen mellan kök och vardagsrum inger en luftig känsla med mycket rymd. I köket kan Ni briljera med era mat kunskaper medan vännerna står och minglar i de öppna sociala ytorna, isbrytaren i varje konversation är given. "Vilken fantastisk utsikt!". På sommarhalvåret och långt in på hösten kan Ni njuta av den inglasade balkongen som drygar ut årstiderna. Stora fönsterpartier i alla rum i gör att ljuset får fritt spelrum. En fantastisk lägenhet som Ni garanterat kommer att trivas i!

Här bor ni i den perfekta kombinationen av närhet till butiker, restauranger och annan övrig service i Huvudsta Centrum och samtidigt finns fina och gröna promenadstråk längs Ulvsundasjön. Mycket goda kommunikationer strax utanför dörren där t-banan tar er in till city. Det är endast 5 stationer till T-centralen och 3 stationer till Fridhemsplan.

Huvudsta har fina sjönära och gröna närområden. Vid Huvudsta gård finns en 4H-gård, stall och utomhusbassäng. I populära Pampas Marina finns en båtklubb med vackra promenadstråk med natursköna omgivningar och restaurang. Här finns fina promenadstråk in till Kungsholmen. I närheten hittar ni också Huvudstabadet, Solnas största tempererade utomhusbad med 50 m bassäng. I området finns också närhet till många förskolor och skolor.

Välkommen på visning!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

75.5 kvm

Avgift:

4 310 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Bilder

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Storgatan 72, Huvudsta.

HitCounter