Oxenstiernas allé 13

Sundbyberg/Ursvik / Sundbyberg kommun
4 100 000 kr
  • 5 rum
  • 113.5 kvm

Unik 5:a med 2 badrum och stor terrass med eftermiddags/kvällssol!

*En av de få femmorna i Ursvik!
*Terrass med eftermiddags&kvällssol!
*Tvärbana inom några år!
*En kvart från stan!
På femte våningen finner ni denna välplanerade pärla. Bostaden erbjuder stor terrass i bästa solläge och milsvid utsikt. Ett modernt och stilfullt kök med praktisk arbetsyta. Fyra bra sovrum som ligger separat från den sociala ytan. Två helkaklade badrum med golvvärme och dusch. En öppen planlösning, ett fantastiskt ljusinsläpp och en modern prägel gör denna femrummare till ett mycket trivsamt och bekvämt boende. Hiss finns i huset! Eget källarförråd i samma trapphus.

Stora Ursvik är ett område i Sundbyberg som är i ständig utveckling. Lägenheten ligger på samma gata som Kymlingeskolan som inrymmer både skola och förskola. Redan i samband med de första inflyttningarna i Stora Ursvik öppnades dessutom Pysslingens förskola/skola samt Älvkvarnsskolan på Marieborgsgatan. Under hösten 2010 öppnades den första kommunala förskolan i Stora Ursvik, Granatäpplet. Planarbete pågår för ytterligare förskolor och en Högstadieskola inom de närmaste åren.
I närheten av bostaden finns restaurangerna Ursvik Kök och Bar, Arigato Sushi, samt Lilla Sara och ett kafé Mama Bear. Därtill ett mini-livs, Handlarn och ett gym, Puls & Träning. Lite längre bort ligger restaurangen Mateos. På andra sidan Enköpingsvägen ligger Willys, Hornbach och Stora Coop. Systembolaget kommer öppna vår.
Precis utanför porten stannar buss 504 som tar dig till tunnelbanan i Hallonbergen eller Rissne på 5 minuter. Bussen tar dig även till Sundbybergs Centrum på cirka 15 minuter. Vill du hellre ta cykeln till tunnelbanan så når du stationerna i både Rissne och Hallonbergen på 5-7 minuter. Det finns ett flertal cykelrum i fastigheten, samt cykelställ utanför entrén. Byggande av Tvärbanan är påbörjat med planerad trafikstart till Ursvik från Alvik/Ulvsunda via bl a Bromma Blocks år 2021.
I närheten av lägenheten ligger Ursviks motionsområde. Ett naturnära och välutvecklat motionsområde med bra löp- och vandringsstigar utmärkta med slingor upp till 15 km. Ursviks skogar erbjuder fina naturreservat och mysiga lekplatser, grillplatser och fotbollsplaner. Under vintern utnyttjas motionsspåren till längdskidåkning. I Ursvik bor du nära både staden och skogen!

I pågående planprocess med byggstart nästa år ligger Ursviks torg, cirka 200 m från lägenheten , med den ena tvärbanestationen och en hel del butiker och service.

Varmt Välkommen på Visning!

Charlotta Melin - Mäklare Sundbyberg

Storlek:

5 rum

Boarea:

113.5 kvm

Avgift:

4 907 kr

Slutbud:

4 100 000 kr (36 123 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Charlotta Melin

Charlotta Melin

0708-99 79 45


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter