Storgatan 50, 7/7 tr

Solna Huvudsta / Solna kommun
3 200 000 kr
  • 2 Rum
  • 60.6 kvm

Topprenoverad 2:a HÖGST UPP I HUSET!

Varmt välkommen till denna fantastiska 2:a högst upp i huset belägen i väldigt attraktivt område. Perfekt för Er som söker ett boende i ett lugnt men även centralt läge. Bostaden präglas av välplanerade ytor och härligt med ljusinsläpp. Disponeras med ett rymligt och stilrent badrum i smakfulla materialval. Vardagsrummet är vältilltaget och väldigt enkel att inreda. Köket håller toppklass med fina materialval och är även rymligt och rymmer plats för matbord för större sällskap. Ett ordentligt sovrum med plats för stora garderober samt balkong med trevlig utsikt över gården. I anslutning till hallen finns ett förråd som skänker goda förvaringsmöjligheter. Utrymmet går även att inreda som arbetsrum/barnrum om så önskas. Förrådet är inte inräknat i boarean! Brf Pumpan 1 är en stabil och välskött förening.

På Storgatan 50 bor Ni i bästa läget med närhet till allt man kan önska sig. På endast ca 100 m avstånd nås t-banan. Inom 1 min når Ni Huvudsta Centrum med butiker, livsmedelsaffär, gym, apotek, vårdcentral och restauranger. Här erbjuds det även utmärkta kommunikationer med både T-bana och bussförbindelser. Det tar 9 min till t-centralen och 5 min till Fridhemsplan samt 4 min till Sundbyberg.

Vid Huvudsta gård finns en 4H-gård, stall och utomhusbassäng. I populära Pampas Marina finns en båtklubb med vackra promenadstråk med natursköna omgivningar och restaurang. Här finns fina promenadstråk in till Kungsholmen. I närheten hittar ni också Huvudstabadet, Solnas största tempererade utomhusbad med 50 m bassäng. I området finns också närhet till förskolor och skolor.

Hjärtligt välkommen till din nya bostad!

Lawan Farag - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

60.6 kvm

Avgift:

2 934 kr

Slutbud:

3 200 000 kr (52 805 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Lawan Farag

Lawan Farag

0735-18 03 22


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

HitCounter