Fogdevreten 8

Fogdevreten 8

Hagastaden / Solna / Solna kommun
1 795 000 kr
  • 1 rum
  • 34 kvm
Anmäl intresse

Granne med Vasastan!

Nu finns möjlighet att förvärva denna ytterst yteffektiva 1:a som är belägen i expansiva Hagastaden med Vasastan som granne. Brf med mycket god ekonomi och föreningen har även ett eget gym som används flitigt av bostadsrättsmedlemmarna!

Samtliga ytor och kvadratmetrar utnyttjas optimalt. Vardagsrummets disposition möjliggör flera goda inredningsmöjligheter samt erbjuder ett rikligt och behagligt ljusinsläpp ifrån ett väl tilltaget fönsterparti som vetter mot grönskande innergård. Nyinrett badrum!

På Fogdevreten bor Ni i ett attraktivt och expanderande område mellan Vasastan och Solna. En kort promenad tar Er till Vasastan med sitt rika utbud av restauranger, caféer och butiker. För den som gillar naturen ligger välkända Hagaparken alldeles i närheten. Parken ger möjligheter till långa promenader, bad eller diverse utomhusaktiviteter. Här finns även mysiga och välkända restaurangen Stallmästargården för den som önskar åtnjuta en middag eller kaffe med utsikt över Brunnsviken.

Området har goda bussförbindelser som på några minuter tar Er in till St Eriksplan där Ni finner allt från tunnelbana, flertalet busslinjer, pendeltåg samt flygbussar. I framtiden planeras det att tunnelbanelinjen mellan Odenplan och Barkarbystaden kommer att ha en tunnelbaneuppgång ca 600 meter från bostaden.

Lawan Farag - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

1 rum

Boarea:

34 kvm

Avgift:

2 150 kr

Visning:

Söndag 21/10 Kl. 11:00-11:30Måndag 22/10 Kl. 17:00-17:30

Pris:

(52 794 kr/kvm) 1 795 000 kr

Aktuellt bud:

1 795 000 kr (52 794 kr/kvm)

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Fogdevreten 8, Hagastaden / Solna.

HitCounter