Furusundsgatan 11, 6tr

Gärdet / Östermalm / Stockholm kommun
2 700 000 kr
  • 1 Rum
  • 26 kvm

Högt läge med balkong i väster!

På sex av åtta trappor i en tidstypisk funkiskåk ligger denna lägenhet. En smart planerad etta med vacker stavparkett och stora fönster.

Perfekt planlösning med plats för all önskvärd inredning och stora fönster som ger ett oslagbart ljus. Lägenheten har ett stilrent kök utrustat med ugn, spishäll, mikrovågsugn samt kyl & frys. Stort allrum med plats för säng, soffa, matbord samt all önskvärd trivselinredning. Härlig balkong i västerläge med plats för både utemöbler och växter. Fantastisk utsikt över Stockholms stad och grönska. Fräscht stambytt badrum utrustat med dusch, wc samt spegelskåp. I hela lägenheten kan funktionalismens smarta grepp spåras, en stilfull ekparkett breder ut sig i allrummet och i lägenhetens båda fönster finns en vacker fönsterbräda marmor.

Trevlig och välskött förening som bildades 1938, de har både parkeringsplatser och garage. Till lägenheten disponeras ett vindsförråd.

Fastigheten ligger på en populär återvändsgata, full av grönska med öppna ytor mellan husen. Närmaste T-bana nås inom ca 3 minuters promenad och en lokal ICA-butik nås likaså inom ca 3 min. Det finns flertalet olika restauranger och caféer samt frisörer och kemtvätt i kvarteren. Även buss 1 samt buss 54 inom ca 5 min avstånd. Området är lugnt och stillsamt helt i funkisstil.

Vid Karlaplan finner du Fältöversten, ett mycket välsorterat shoppingcenter som rymmer alltifrån Ica och Sabis till systembolag, apotek, restauranger och klädbutiker.

Inom gångavstånd ligger Gärdesängarna och Lill-Jansskogen med utmärkta motionsspår. Här har du närhet till Tessinparken, Kampementsbadet och Djurgården.

Varmt välkommen på visning!

Malin Sjöblom - Mäklare Gärdet / Östermalm / City

STORLEK:

1 Rum

BOAREA:

26 kvm

Avgift:

1 623 kr

Slutbud:

2 700 000 kr (103 846 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter