Hjärtervägen 17

Huddinge/Trångsund / Huddinge kommun
Kommande bostad
  • 7 Rum
  • 140 + 72 kvm
Anmäl intresse

I hjärtat av Trångsund, nytt badrum och solig tomt.

Denna välplanerade villa ligger i ett av Trångsunds mest eftertraktade områden, perfekt för er som inte vill kompromissa mellan närheten till både kommunikationer och vackra friluftsområden. Här bor ni på en rofylld plats men ändå med närhet till busskommunikationer, pendeltåg, E73, gröna strövområden, skolor och förskolor, centrum samt mycket annat.
Hjärtervägen är en mycket populär adress tack vare det lugna och barnvänliga området och närhet till Trångsund centrum, Trångssundsskolan och Edboskolan. Ett stenkast från huset finner ni Drevviken med fina badplatser, Nytorps Mosse med motionsspår och utegym samt hinderbana.Trångsund pendeltågsstation ligger inom gångavstånd från huset som tar dig in till city på 18 minuter. Skulle man vilja shoppa loss så ligger Blåklintsvägen busshållplats 2 minuter från huset som tar en till Farsta centrum med sitt stora utbud av butiker och restauranger.
Villan, om hela 140 välplanerade kvadratmeter, är omgiven av en härlig tomt och präglas av härliga ljusinsläpp och öppna ytor där ni erbjuds både generösa sovrum samt öppen, social yta mellan kök och vardagsrum. Ytskikten har löpande renoverats och är i genomgående gott skick med fina trägolv och målade väggar som ger en neutral bas att inreda efter. Väldisponerade ytor där merparten av sovrummen är belägna på övervåningen och sällskapsdelarna breder ut sig på undre plan med fönster mot den egna tomten. Köket ligger i öppen planlösning mot det väl tilltagna vardagsrummet och skapar en härlig plats för familj och gäster att umgås på. Här finns även utgång till en härligt uteplats som man kan bygga vidare på efter egna önskemål i soligt läge, där ni kan avnjuta solens strålar och där plats finns för både utemöbler och grill. Sovrummen är väl tilltagna och erbjuder gott om plats för möblering med Säng och trivselmöblemang. I det stora sovrummet på övervåningen finns Självklart plats för dubbelsäng, garderober och möblering. Förvaring finns det gott om i garderober både på över- och undervåning. Två helkaklade badrum finns där badrummet på undervåningen är renoverat 2019 erbjuder bastu och dusch. På övervåningen finns även en rymlig tvättstuga med goda förvaringsmöjligheter för familjens alla kläder. Stor tomt med både grönskande gräsmatta och fruktträd och en mer uppvuxen del där gott om yta finns för spring och lek. Carport med goda förvaringsmöjligheter och ger er en trygg plats att ställa bilen på. I carport och runtomkring går det att ställa upp till tre bilar.

Ett mycket trevligt boende - Varmt välkomna på visning!

Villadeklarerad

Det här huset är Villadeklarerat och därmed besiktigad.

> Läs mer

Daniel Sporrong Najjar - Mäklare Farsta, Sköndal, Skogås & Trångsund

STORLEK:

7 Rum

BOAREA:

140 kvm

BIAREA:

72 kvm

Tomtarea:

756 kvm

Ska du köpa och behöver sälja?

Boka kostnadsfri värdering

Visning & kontakt

Ansvarig mäklare

Daniel Sporrong Najjar

Daniel Sporrong Najjar

0708-99 04 56


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering

Boka här

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Hjärtervägen 17 Huddinge/Trångsund

HitCounter