Ankdammsgatan 27

Solna Skytteholm / Solna kommun
6 000 000 kr
  • 5 Rum
  • 145 kvm

Nu finns möjligheten att förvärva denna eftertraktade bostad med 5 rum på 145 kvm med två balkonger i lugnt och mysigt läge!

Samtliga ytor och kvadratmeter utnyttjas optimalt med härligt öppna ytor i vardagsrum, matrum, kök och 3 sovrum med plats för dubbelsäng. Bostaden erbjuder bekvämligheter så som två badrum med dusch och badkar. I ett av badrummet finns tvättmaskin.

Brf Timmermannen 2 är en trivsam förening med många fördelar, exempel den lummiga innegården. Föreningen har gjort alla större renoveringar som stambyte i kök och badrum, bytt taken, installerad bergvärme och utfört hissbyte. Dessutom finns det ej några planerade avgiftshöjningar.

Här bor Ni på en lugn gata med närhet till det mesta. Här har ni grönskan i Skytteholmsparken utanför dörren och Solna C med sitt rika utbud av shopping och service ett stenkast bort. Där finns både T-bana och flera busslinjer, det tar bara 10 minuter med T-bana in till Stockholm city. För den som vill ta pendeln nås den på kort promenad. Tvärbanan finns även den inom kort promenadavstånd med sträckan Alvik-Solna station. Mataffärer har ni i närheten, Ica Maxi och Lidl ligger någon minut från bostaden!

Hanna Hedström - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

5 Rum

BOAREA:

145 kvm

Avgift:

6 629 kr

Slutbud:

6 000 000 kr (41 379 kr/kvm)

Bilder

Planritning

HitCounter