Gustav III:s Boulevard 83, 5 vån

Frösunda/Solna / Solna kommun
3 050 000 kr
  • 2 Rum
  • 51 kvm

Magnifik taklägenhet med ett superbt läge och stor terrass i fritt söder/sydvästläge!

Välkommen till denna fantastiska taklägenhet för dig som söker något extra bra. Här bor man med ett kanonläge mitt i föreningens hus med en härlig fri vy ut över föreningens grönska och skogsparti i bakgrunden. Från bostadens stora terrass som ligger i söder/syd/västläge kan man njuta av solen under större delen av dagen. Planlösningen är genomgående med fönster och ljusinsläpp i två väderstreck samt extra lyxigt med fönster även i badrummet. Då man befinner sig högst upp i huset erbjuder lägenheten extra takhöjd och fönster som bidrar till ytterligare rymd och luftig yta.

Sällskapsytan är minst sagt inbjudande med den stora öppna planlösningen med gott om plats att bjuda in familj och vänner på bland annat middag. Här kan man umgås och laga mat samtidigt. Ytan förlängs ytterligare med terrassen som nås från vardagsrummet.

Frösunda är ett mycket populärt och idylliskt bostadsområde som pryds av fina fasader i olika färger. Här bor man i ett mycket attraktivt läge alldeles intill Hemköp och med gångavstånd till pendeltåget vid Solna Station och bussar längst gatan. Härifrån kan man både cykla och gå in till Stockholms innerstad om man så vill. I området finns förutom matbutik även restauranger och caféer. Från bostaden ser man även Mall of Scandinavia som erbjuder allt vad man kan önska sig. Gångavstånd även till vackra naturområden så som bland annat Hagaparken, Brunnsviken och Råstasjön.

Välkommen på visning!

Madeleine Almkvist - Mäklare Solna / Sundbyberg

STORLEK:

2 Rum

BOAREA:

51 kvm

Avgift:

3 474 kr

Slutbud:

3 050 000 kr (59 804 kr/kvm)

Kontakt

Ansvarig mäklare

Madeleine Almkvist

Madeleine Almkvist

0708-99 79 31


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Bilder

Planritning

HitCounter