Backvägen 7, 1tr

Solna Råsunda / Solna kommun
Kommande bostad
  • 3 rum
  • 78 kvm
Anmäl intresse

Stilren och ljus 3:a med balkong i populära Råsunda

Snart kommer ni att få möjligheten till att förvärva denna ljusa och charmiga bostad med allt man kan önska sig. Bostaden bjuder på ett rikligt ljusflöde genom fönsterpartier i två väderstreck samt balkong med härlig förmiddagssol. Bostaden erbjuder ett stilrent och ljust badrum med badkar och fönster samt en gäst-WC, ett fräscht kök med bevarad 50-tals charm och matplats invid fönsterparti, Walk-in closet som nås från båda bostadens rymliga sovrum samt ett luftigt och socialvänligt allrum med vackert stavparkettgolv samt öppenspis (ej eldningsbar) som förstärker bostadens myshetsfaktor.

Möjlighet till garageplats med plats för ytterligare en bil utanför garageporten. Vad mer kan man önska sig!? Till lägenheten hör vinds- och källarförråd. Som föreningsmedlem har ni tillgång till en trevlig takterrass med grill och ljuvlig utsikt över Råstasjön. Takterrassen kan bokas för trevliga stunder med nära och kära.

Råsunda är Solnas mest populära och eftertraktade område med småstadskänsla. Här finns allt vad man kan önska sig, såsom träningsanläggningar, flertalet restauranger, caféer, frisörer, matbutiker och mycket mer.

Råsunda är ett familjevänligt område med flera skolor och förskolor i området.

På kort promenadavstånd når Ni Arenastaden där den nya nationalarenan Friends Arena finns belägen. Här finner Ni även Nordens största köpcenter, Mall of Scandinavia som är ett fullvärdigt alternativ, inte bara till Stockholm city, utan även till många internationella motsvarigheter med dess arkitektur, flaggskeppsbutiker, restauranger och evenemang utöver det vanliga. En bit bort ligger Solna Centrum med ett brett utbud av butiker samt mycket goda komunikationsmöjligheter. Områdets närhet till natur och grönska är ett populärt inslag hos de boende, här finns de populära sjöarna Råstasjön och Lötsjön som bjuder på härliga motions samt promenad slingor. Här finner Ni även populära lunch/caféet Gröna Villan som är populärt sommartid. Ytterligare natursköna områden finner ni i Hagaparken med Brunnsviken som erbjuder flera motionsslingor samt tennisbanor och mysiga caféer på bekvämt gångavstånd. I närområdet ligger även Ulriksdal slottsträdgård med mysiga omgivningar.

Farzad Nourozian - Mäklare Solna / Sundbyberg

Storlek:

3 rum

Boarea:

78 kvm

Avgift:

4 524 kr

Ska du köpa bostad och behöver sälja?

BOKA KOSTNADSFRI VÄRDERING

Visning & Kontakt

Ansvarig mäklare

Farzad Nourozian

Farzad Nourozian

0708-99 79 20


Mina pågående försäljningar

Jag är en villacertifierad mäklare och har genomgått en utbildning hos Svensk Kvalitetssäkring och Gar‑Bo.

Kontakta mig Om mig

Extra kontaktperson

Bilder

Planritning

Vad är din bostad värd? Vi hjälper dig med en kostnadsfri värdering.

BOKA HÄR

Anmäl intresse

Fyll i formuläret för att registrera ditt intresse för Backvägen 7, 1tr, Solna Råsunda.

HitCounter